Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:09 18 02 2018 Citeste un ziar liber! Unde ne gasiti?

Creditorii vor vota planul de reorganizare propus de firma debitoare Megasimitis SRL, deținută de Mihail și Nicolae Geambazu

ro

02 Nov, 2016 00:00 1205 Marime text
Maestro SPRL, în calitate de administrator judiciar al debitorului Megasimitis SRL, conform Încheierii nr. 881/10.06.2014 a Tribunalului Constanța, pronunțată de judecătorul sindic în dosarul nr. 4244/118/2014, anunță că a fost depus planul de reorganizare propus de către debitoare cu privire la reorganizarea activității.
 

Potrivit Buletinului Procedurilor de Insolvență, a fost convocată adunarea creditorilor la sediul administratorului judiciar Maestro SPRL, situat în Constanța, strada Aristide Karatzali nr. 24, în data de 28.11.2016, la ora 14.00. Pe ordinea de zi a fost inclus un singur punct, și anume votarea planului de reorganizare propus de debitorul Megasimitis SRL. Creditorii pot fi reprezentați în cadrul comitetului prin împuterniciți, cu procură specială și legalizată, sau, în cazul creditorilor bugetari și al celorlalte persoane juridice, cu delegație semnată de conducătorul unității. Creditorii pot vota și prin corespondență, exprimând un punct de vedere scris (semnat și ștampilat). Planul de reorganizare propus poate fi consultat de orice persoană interesată, la sediul administratorului judiciar, din Constanța, strada Dr. Aristide Karatzali nr. 24, sau la sediul debitoarei Megasimitis SRL. 

Despre Megasimitis SRL 

Capitalul social subscris al firmei este de 550.810 lei, integral vărsat, compus din 55.081 de părți sociale. Înființată în 2006, firma are un sediu social în municipiul Constanța, Șoseaua Industrială. Firma provine din schimbarea sediului din alt județ. Societatea este controlată de Mihail Geambazu, născut pe 16.03.1942, în Sarighiol de Deal, Tulcea, cu 5% din capitalul social, și Nicolae-Florin Geambazu, născut pe 3.08.1975, în Babadag, Tulcea, cu 95% din capitalul social. Administrator special este Nicolae-Florin Geambazu, iar administrator judiciar - Maestro SPRL. Megasimitis SRL se ocupă de fabricarea produselor de morărit.
 
Reamintim că, în aprilie 2015, polițiștii din cadrul Serviciului Investigarea Fraudelor din Constanța au efectuat 11 percheziții în Constanța, Mamaia și Mihail Kogălniceanu la firmele și locuințele unor persoane bănuite de comiterea de infracțiuni economice, evaziune fiscală și spălare de bani. Este vorba despre Daniel Perifan, Nicolae Geambazu și Costel Began, suspectați că ar fi derulat, printre altele, mai multe achiziții de utilaje de panificație, producând un prejudiciu de aproape cinci milioane de euro. Cele trei persoane ar fi achiziționat utilajele accesând fonduri europene, folosindu-se, prin sistemul „suveică“, de firme-fantomă. Descinderi au avut loc la sediul unei fabrici de pâine de pe strada Industrială nr. 9, deținută de Megasimitis SRL. Oamenii legii au căutat acte care să dovedească informațiile pe care le dețineau, și anume că reprezentanții firmei ar face evaziune fiscală.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și

Percheziții la firma controlată de Costică Zelcă Ginerele Daniel Perifan și alte trei persoane, reținuți pentru infracțiuni economice

Ti-a placut articolul?

Comentarii