Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:30 22 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

C.S. Asociatia Axiopolis Sport Cernavodă, în faliment! A fost fixat noul termen

ro

21 Mar, 2023 11:33 2604 Marime textFalimentul Clubului Sportiv Asociatia Axiopolis Sport Cernavodă, în prezent Club Sportiv Axiopolis Cernavodă, merge mai departe la Tribunalul Constanța.
 
Instanța a stabilit noul termen pentru data de 9 mai 2023, pentru continuarea procedurii.
 
Amintim că zilele trecute a avut loc adunarea generală a creditorilor debitoarei Clubul Sportiv Asociația Axiopolis Sport Cernavodă la sediul lichidatorului judiciar din Constanța, bd. Alexandru Lăpușneanu.
 
Potrivit Buletinului Procedurilor de Insolvenţă Nr. 4627/14.03.2023, în urma adunării a fost confirmat în calitate de lichidator judiciar al debitoarei Clubul Sportiv Asociația Axiopolis Sport Cernavodă Cabinet Individual de Insolvență Grecu Nicola.
 
Totodată, s-a mai decis selectarea în calitate de expert evaluator pentru întocmirea raportului de evaluare a bunurilor mobile aparținând debitoarei, Cabinet Individual de Evaluari Bogdan Ramona.
 
Judecător-sindic este Daniela Călin, de la Tribunalul Constanța.
 
Clubul Sportiv Asociatia Axiopolis Sport Cernavodă se numește acum Clubul Sportiv Axiopolis Cernavodă, iar potrivit axiopolis.ro, noua entitate are în componență nouă secții sportive, respectiv: atletism, baschet, box, fotbal, handbal, înot, kempo, teni și volei.
 
Clubul Sportiv Asociatia Axiopolis Sport Cernavodă a intrat în insolvență la solicitarea SC GFP Rebel Guard SRL.
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 21 martie 2023, asociat unic și administrator al firmei este Gheorghe Cristinel Roșu, inginer șef în cadrul Nuclearelectrica - Sucursala CNE Cernavodă, acesta mai administrând, potrivit Confidas.ro, și Intact Redcon SRL, cu sediul în Cernavodă, societate inactivă fiscal, specializată în lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii