Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:55 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se vând bunurile Clubului Sportiv Asociatia Axiopolis Sport Cernavodă!

ro

05 May, 2023 00:00 1438 Marime text
 
 
  • Clubul Sportiv Asociatia Axiopolis Sport Cernavodă se numește acum Clubul Sportiv Axiopolis Cernavodă, iar potrivit axiopolis.ro, noua entitate are în componență nouă secții sportive, respectiv: atletism, baschet, fotbal, handbal.
 
Săptămâna viitoare, la Tribunalul Constanța, va avea loc un nou termen (al 8-lea) în dosarul privind falimentul Clubului Sportiv Asociatia Axiopolis Sport Cernavodă, în prezent Club Sportiv Axiopolis Cernavodă.
 
Cauza a fost amânată pentru data de 9 mai 2023, pentru continuarea procedurii.
 
Recent, în Buletinul Procedurilor de Insolvenţă nr. 7346/02.05.2023 a fost publicat un extras al raportului de evaluare a bunurilor mobile aparținând debitoarei Clubul Sportiv Asociația Axiopolis Sport Cernavodă.
 
Conform BPI. nr. 7346/02.05.2023, în urma aplicării metodologiei de evaluare, opinia evaluatorului referitoare la valoarea de piață a bunurilor mobile analizate, ținând seama de prevederile și scopul prezentului Raport, este următoarea:
 
(I) gard imprejmuire stadion - valoare piată: 4.304 lei - gardul a fost demembrat deoarece fostul proprietar nu a mai fost interesat de el. Plasele de gard se vor valorifica la deșeu de fier. Din dezmembrare au rezultat 5,38 tone fier.
 
(II) motounealtă H535RY 3 nefuncțională, poate fi evaluată doar ca deșeu de fier.
 
(III) mașină de tuns gazon 53cm - nefunctională, poate fi evaluată doar ca deșeu de fier.
 
(IV) motocoasă 2 timpi Stihl nefuncționala, poate fi evaluată doar ca deșeu de fier.
 
(V) calculator Asus Intel Pro cu monitor Samsung – nefuncțional, uzat fizic și moral.
(VI) laptop Dell Inspiron – nefuncțional, uzat fizic și moral.
 
(VII) oglindă cu rama - oglindă este spartă în anumite locuri dar se poate și sparge mai tare în momentul în care va fi dezasambalată
(VIII) ring box 7.8x7.8 - ringul de box este de dimensinue 7,8*7,8 fiind montat pe poziție. La dezafectarea și transportul acestuia posibil să sufere anumite degradări.
De menționat că administratorul judiciar al C.S. Asociația Axiopolis Sport Cernavodă a convocat Adunarea Generală a Creditorilor în data de 12 mai 2023.
 
Clubul Sportiv Asociatia Axiopolis Sport Cernavodă se numește acum Clubul Sportiv Axiopolis Cernavodă, iar potrivit axiopolis.ro, noua entitate are în componență nouă secții sportive, respectiv: atletism, baschet, box, fotbal, handbal, înot, kempo, teni și volei.
 
Foto cu rol listrativ.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Este oficial!
Faliment de răsunet la Tribunalul Constanța!

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii