Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:53 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Academia Navală, achiziții importante pentru Nava Școală „Mircea”! (DOCUMENT)

ro

17 Jul, 2023 18:00 1126 Marime text
 
 
  • Potrivit licitatiapublica.ro, contractul – în valoare de 1.472.579,98 de lei – a fost atribuit companiei Millennium Games SRL, în prezent Millennium Development SRL.
  • Conform Termene.ro, platformă consultată la data de 17 iulie 2023, SC Millennium Development SRL se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidentiale, are sediul social pe strada Baba Novac, din Constanța, și este controlată de SC Creative Blaster SRL.
 
Academia Navală „Mircea cel Bătrân” - UM 02192 Constanta cumpără vele, huse pentru vele și elemente de protecție pentru echipamentele de la Nava Școală „Mircea”!
 
Potrivit licitatiapublica.ro, contractul – în valoare de 1.472.579,98 de lei – a fost atribuit companiei Millennium Games SRL, în prezent Millennium Development SRL.
 
Conform Termene.ro, platformă consultată la data de 17 iulie 2023, SC Millennium Development SRL se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidentiale, are sediul social pe strada Baba Novac, din Constanța, și este controlată de SC Creative Blaster SRL.
 
Millennium Development SRL este administrată de Radu Mirona-Maria.
 
Tot potrivit Termene.ro, Creative Blaster SRL mai apare în Global Contractors SRL.
 
Cu mai multe contracte publice și cu 23 de angajați, Millennium Development SRL a declarat o cifră de afaceri netă în 2022 în valoare de 7.460.103 de lei și un profit net, tot în 2022, de 603.021 de lei.
 
Creative Blaster SRL se ocupă de comerțul cu ridicata al aparatelor electrice de uz gospodaresc, al aparatelor de radio și televizoarelor, îi are ca asociați pe Orion Yacht Charters LTD, cu 96%, din Insulele Virgine Britanice, și pe Grădinaru Bogdan-Nicolae, cu 4%, din Constanța, iar ca administrator apare Ion Magdalena Maria.
 
Grădinaru Bogdan-Nicolae mai figurează în Global Contractors SRL, European Concept Trust SRL, Millennium Development SRL dar și în Opal Construct SRL, Constanța, aflată în insolvență.
 
Cu un salariat, și cu mai multe contarcte publice, SC Creative Blaster SRL a raportat pentru 2022 o cifră de afaceri netă de 208.772 de lei și un profit net de 39.052 de lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Se modernizează sediul Poliției de Frontieră din Băneasa! Iată cui i-a fost atribuit contractul (DOCUMENT)
 
Opal Construct SRL, în insolvență! Tribunalul a amânat dosarul pentru septembrie 2023
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii