Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:00 22 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Misiunile jandarmilor constănţeni în perioada 30 mai-04 iunie a.c.

ro

05 Jun, 2015 09:28 489 Marime text
În perioada 30 mai-04 iunie  a.c., peste 200 jandarmi au acţionat zilnic, în mod independent dar şi în sistem integrat cu Poliţia, pentru menţinerea ordinii publice şi asigurarea climatului de ordine şi siguranţă la evenimente  cultural artistice, sportive şi religioase în judeţul Constanţa.  Au fost executate peste 90 de misiuni de menţinere şi asigurare a ordinii publice.
Jandarmii au aplicat 45 sancţiuni contravenţionale dintre care 16 avertismente scrise şi 29 amenzi, valoarea acestora fiind de peste 9000 lei.
Deasemenea,  jandarmii constănţeni au constatat  14  fapte de natură penală, dintre care 12 în mod independent  şi 2 în cooperare cu Poliţia, fiind identificaţi 17 făptuitori.
Majoritatea faptelor constatate independent au fost pe linia comerţului ilegal cu ţigări şi a deţinerii de substanţe cu efect halucinogen.
Au mai fost executate şi 60  misiuni pentru punerea în aplicare a mandatelor de aducere emise de către instanţe sau parchete, 1 misiune în sprijinul lucrătorilor Inspectoratului Teritorial de Muncă Constanţa, 2 misiuni în colaborare cu lucrătorii Direcţiei Silvice Constanţa pe linia prevenirii şi combaterii tăierilor ilegale de arbori,       6 misiuni în sprijinul lucrătorilor R.A.T.C. şi 3 misiuni în colaborare cu lucrători ai Agenţiei Naţionale pentru Pescuit şi Acvacultură Constanţa.
 
 
 COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii