Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:42 21 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Misiunile jandarmilor constănţeni în perioada 12 - 18 iunie a.c.

ro

19 Jun, 2015 09:38 738 Marime text
În perioada 12 -18 iunie  a.c., peste 200 jandarmi au acţionat zilnic, în mod independent dar şi în sistem integrat cu Poliţia, pentru menţinerea ordinii publice şi asigurarea climatului de ordine şi siguranţă la evenimente  cultural-artistice şi sportive, în judeţul Constanţa.  Au fost executate peste 90 de misiuni de menţinere şi asigurare a ordinii publice.
 
Jandarmii au aplicat 41 sancţiuni contravenţionale, dintre care 15 avertismente scrise şi 26 amenzi, valoarea acestora fiind de peste 8000 lei.
 
De asemenea,  jandarmii constănţeni au constatat  44  fapte de natură penală, dintre care 35 în mod independent  şi 9 în cooperare cu Poliţia, fiind identificaţi 56 făptuitori.
 
Majoritatea faptelor constatate independent au fost pe linia comerţului ilegal cu ţigări, a deţinerii de substanţe cu efect halucinogen şi sustrageri de bunuri.
 
Au mai fost executate şi 71  misiuni pentru punerea în aplicare a mandatelor de aducere emise de către instanţe sau parchete, 1 misiune în sprijinul lucrătorilor Inspectoratului Teritorial de Muncă Constanţa, 2 misiuni în colaborare cu lucrători ai Administraţiei Rezervaţiei Biosferei ,,Delta Dunării”, 5 misiuni în sprijinul lucrătorilor R.A.T.C., 1 misiune în colaborare cu lucrători ai Agenţiei Naţionale pentru Pescuit şi Acvacultură Constanţa şi 1 misiune în sprijinul unui executor judecătoresc, pentru punerea în aplicare a unui titlu executoriu.
 
COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

Ti-a placut articolul?

Comentarii