Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:25 23 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Misiunile jandarmilor constănţeni în perioada 01-08 mai a.c.

ro

08 May, 2015 09:37 428 Marime text
În perioada 01-08 mai  a.c., peste 200 de jandarmi au acţionat zilnic, în mod independent dar şi în sistem integrat cu Poliţia, pentru menţinerea şi asigurarea ordinii şi siguranţei publice în judeţul Constanţa.  Au fost executate peste 100 de misiuni de menţinere şi asigurare a ordinii publice.
 
Jandarmii au aplicat 39 sancţiuni contravenţionale dintre care 14 avertismente scrise şi 25 amenzi, valoarea acestora fiind de peste 6900 lei.
 
Deasemenea,  jandarmii constanţeni au constatat  18 fapte de natură penală, dintre care 13 în mod independent  şi 5 în cooperare cu Poliţia, fiind identificaţi 22 de făptuitori. Majoritatea faptelor constatate independent au fost pe linia contrabandei cu ţigări şi a consumului de substanţe cu efect halucinogen.
 
Au mai fost executate şi 72  misiuni pentru punerea în aplicare a mandatelor de aducere emise de către instanţe sau parchete, 5 misiuni în cooperare cu B.C.C.O Constanţa pe linia combaterii traficului cu substanţe halucinogene, 8 în sprijinul  A.N.A.F.- Direcţia Generală Antifraudă Fiscală, 2 misiuni împreună cu lucrătorii Gărzii Naţionale de Mediu, 4 misiuni în sprijinul lucrătorilor Inspectoratului de Stat pentru Controlul Traficului Rutier şi o misiune în sprijinul unui executor judecătoresc, pentru punerea în aplicare a unui titlu executoriu.
 
COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

Ti-a placut articolul?

Comentarii