Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:44 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acelaşi „scenariu”,... altă locaţie,...un alt personaj... Jandarmii au surprins în Mamaia, un tânăr care a sustras mai multe bunuri dintr-un autoturism.

ro

08 Aug, 2014 11:07 1267 Marime text
Joi, 07 august a.c., ora 14.30, un echipaj de jandarmerie care se afla în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în staţiunea Mamaia, lângă o parcare din apropierea hotelului Parc, a observat un tânăr care se apropia de autoturismele staţionate şi verifica dacă portierele sunt deschise. După ce a controlat câteva maşini, a început să tragă de o portieră care era semideschisă. Echipajul a încercuit autoturismul şi l-a somat pe tânăr. La controlul corporal sumar efectuat asupra lui, în buzunarul de la pantaloni, militarii au găsit două telefoane mobile de ultimă generaţie. A declarat că a sustras telefoanele dintr-un autovehicul staţionat în zona Cazino.
 
  Cel în cauză, E.S., de 13 ani, a fost condus la sediul Politiei Mamaia pentru continuarea cercetărilor.
 
  Pentru siguranţa turiştilor şi în special pentru evitarea neplăcerilor pe timpul vacanţei petrecute pe litoralul Mării Negre, Jandarmeria Română sfătuieşte cetăţenii să nu aibă bunuri de valoare la vedere în camerele de hotel, pe plajă sau în autoturisme, să se asigure întotdeauna că au încuiat uşa şi au închis ferestrele camerei unde sunt cazaţi sau ale autoturismelor, şi să nu parcheze maşinile în locuri ferite sau slab luminate.
 
  Pentru solicitări, cetăţenii pot apela non-stop numărul unic de urgenţe 112.
 
 INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii