Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:24 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sesizari penale pentru trei societati constantene

ro

07 Oct, 2009 19:06 1145 Marime text

NOTA

  In urma unor verificari efectuate la SC Mangearia SRL Constanta, s-a constatat ca aceasta a comercializat cereale – grau, floarea soarelui, porumb, rapita – in valoare totala de 1.080.540 lei, catre doua societati din Constanta.
Avand in vedere ca societatea nu functioneaza la sediul social declarat, neexistand posibilitatea inregistrarii in contabilitate a operatiunilor, s-a prezumat ca prejudiciul total creat bugetului de stat este in suma de 317.805 lei.

SC Mircom Plus SRL Constanta, o alta societate ce are ca obiect de activitate comertul cu cereale, nu functioneaza la sediul social declarat si al carui administrator are domiciliul in Bucuresti, efectueaza tranzactii cu rapita, porumb, floarea-soarelui, grau, orz, in valoare totala de 8.448.508 lei. Niciuna dintre aceste operatiuni nu este inregistrata in contabilitate, astfel incat prejudiciul creat este in suma totala de 2.484.854 lei.

SC Lucani Servicom SRL cu sediul social in localitatea Mihail Kogalniceanu, judetul Constanta,al carui administrator are domiciliul in judetul Galati, a achizitionat de la o societate cu sediul social in Braila, criblura in valoare de 1.301.111 lei pe care a comercializat-o fara a inregistra in evidenta financiar-contabila tranzatia. Prejudiciul in acest caz este in valoare totala de 382.679 lei.

Pentru toate cele trei societati s-au intocmit sesizari penale care au fost transmise Parchetului de pe langa Judecatoria Constanta precum si adrese catre Directia Generala a Finantelor Publica Constanta pentru calcularea cu exactitate a prejudiciului.

DIRECTOR  COORDONATOR

Cristian Radu

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii