Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:58 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nota informativa

ro

22 Apr, 2010 15:35 1795 Marime text

Nota informativa
 
In urma unor verificari efectuate la SC Lucani Servicom SRL cu sediul in localitatea Mihail Kogalniceanu s-a constantat ca a comercializat catre o societate din judetul Galati criblura in valoare de 2.603.573 lei.
Intrucat societatea nu functioneaza la sediul social declarat s-a prezumat ca prejudiciul creat bugetului de stat este in suma toatala de 765.755 lei.

SC Turist Metal Com SRL cu sediul in Cuza Voda a comercializat produse agricole si deseuri fier vechi catre  firme din judetul Giurgiu si judetul Galati.
Avand in vedere ca prin aceste operatiuni societatea a obtinut venituri pe care nu le-a inregistrat in evidenta – financiar contabila si nu functioneaza la sediul social declarat, prejudiciul creat bugetului de stat este in suma de 518.310 lei.
  SC Geolog Natura Vision SRL cu sediul in Cobadin, al carui asociat unic si administrator este din Republica Moldova, a emis un numar de 10 facturi catre o societatea din judetul Arad prin care s-a comercializat floarea soarelui a caror inregistrare in contabilitate nu a putu fi verificata pentru ca societatea nu functioneaza la sediul social declarat.
  Prejudiciul este in acest caz in suma de 244.620 lei.
  Tot cu prejudiciu in domeniul comertului cu cereale s-a inregistrat si SC Calendar Imobiliar SRL din Constanta, societate ce nu functioneaza la sediul social declarat, care a vandut produse agricole in valoare de 8.489.736 lei.
  Pentru toate societatile comerciale au fost intocmite sesizari penale care s-au transmis la Parchetul de pe langa Judecatoria Constanta si adrese la Directia Generala a Finantelor Publice pentru calculul cu exactitate a prejuidicului.  
DIRECTOR COORDONATOR
Cristian Radu

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii