Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:49 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ceremonia de repatriere a RoFND XVII - 10.03.2009

ro

10 Mar, 2009 20:25 1120 Marime text

Ceremonia de repatriere a RoFND XVII
   Statul Major al Forţelor Navale organizează joi, 12 martie, ora 11.00, la sediul Batalionului 307 Infanterie Marină din Babadag, ceremonia sosirii detaşamentului RoFND XVII din teatrul de operaţii Kosovo. Este a doua misiune în teatrele de operaţii, după RoFnD XVI, la care Forţele Navale Române au participat cu o structură din compunerea batalionului.
   Cei 86 de militari, comandaţi de maiorul Remus Melinte, au făcut parte din Detaşamentul Naţional de Forţe – RoFND din compunerea Grupului de Luptă Multinaţional de Vest al misiunii conduse de NATO în Kosovo, KFOR.
   La ceremonie au fost invitaţi să participe, alături de rudele militarilor, reprezentanţi ai conducerii Ministerului Apărării, ai Bisericii Ortodoxe Române şi ai administraţiei publice locale.
***
   Jurnaliştii interesaţi să participe la acest eveniment sunt aşteptaţi joi, 12 martie, ora 10.30, la sediul Batalionului 307 Infanterie Marină Babadag. De asemenea, Statul Major al Forţelor Navale va pune la dispoziţia jurnaliştilor constănţeni un mijloc de transport, care va pleca de la sediul Comandamentului Flotei joi, 12 martie, ora 08.30.

Compartimentul Relaţii Publice

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii