Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:46 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vineri, pe 18 Octombrie, in Route 66 Bucuresti va avea loc primul concert de anul acesta din "Live & Loud Indoor Tour"

ro

16 Oct, 2013 14:10 852 Marime text
Noul sezon "Live & Loud Indoor Tour" incepe in forta saptamana aceasta, vineri, pe 18 octombrie, cu o prima sesiune live. Daniel Lazar va conduce ostilitatile pe scena din Route 66 Bucuresti, incepand cu ora 22.00. Este primul concert public pe care Daniel il sustine in aceasta toamna si cum se putea mai bine decat "Live & Loud".

Nebunia continua in aceeiasi formula si in exact aceleasi coordonate specifice conceptului "Live & Loud". Planul este clar si exact mai ales ca lipseste cu desavarsire. Si pentru ca o asemenea dementa necesita o trupa pe masura, Daniel are in spate, alaturi, toata echipa sa: tobe, chitara acustica, chitara electrica, chitara bass, clape, vioara, percutii, backing vocals … si apoi in spate … inginer de sunet si asistenta tehnica … in ordinea "numerelor de pe tricou": Catalin Pitzi Putingher, Capriel Dedeian, Laurentiu Horjea, Ciprian Cornita, Alex Luft, Alex Sturzu, Andreea Manolache, Cristian Solomon.

“Este primul concert public din aceasta toamna si, totodata, primul din “noul sezon” “Live & Loud”. Dupa aproape un an plin de evenimente private, va fi o descatusare pentru mine si pentru baieti ceea ce vom face in Route 66. Stiu bine ca multi asteptau acest moment si din acest punct de vedere imi pare rau ca am intarziat un pic cu reluarea nebuniei “Live & Loud”. Insa vineri punem lucrurile la punct si ne vom distra ca o gasca mare de prieteni ce suntem J” Biletele sunt disponibile pe Bilete.Ro, in oficiile Postei Romane, in Magazinele InMedio si in Magazinele Germanos. Rezervarile se fac in limita locurilor disponibile la numarul de telefon 0735.350.350 sau direct pe adresa de email club@route66club.ro. Mai multe detalii vor fi afisate pe www.route66club.ro dar si pe site-ul oficial al artistului (www.lazardaniel.ro) si pe pagina oficiala de facebook ( facebook.com/lazardaniel.ro).
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii