Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:41 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un eveniment care vă poate schimba viața

ro

26 Sep, 2013 17:18 1069 Marime text
Duminică, 29 septembrie 2013, de la ora 18.30, are loc la hotelul Ibis din Constanța conferința de informare despre învățătura lui Bruno Gröning, supranumit ”vindecătorul-minune”, prin intermediul căreia orice om poate obține vindecări și ajutoare pe cale spirituală.
În perioada de după cel de-al doilea război mondial, Bruno Gröning a vindecat sute de oameni folosindu-se de recepționarea energiei divine. Cercul de prieteni Bruno Gröning, una dintre cele mai mari asociații din lume pentru vindecare pe cale spirituală, a fost fondat în 1979 de către Grete Häusler (1922 - 2007) și în prezent numără în toată lumea peste 70.000 de oameni, fiind activ pe toate continentele și fiind prezent în România din 1996. Toate activitățile din cadrul cercurilor sunt voluntare, costurile aferente fiind acoperite prin donații benevole, nu există obligații de ordin financiar sau juridic pentru membrii săi. Prin preluarea energiei divine prin învățătura lui Bruno Gröning se întâmplă adesea vindecări miraculoase, chiar și în cazul unor suferințe îndelungate, dar și numeroase ajutoare financiare. Viindecările sunt documentate, verificate și arhivate de către grupul de specialitate medico-științific.
Pe 23 mai 2013, World Peace Prayer Society (WPPS), afiliată la Organizația Națiunilor Unite (ONU), a acordat Cercului de prieteni Bruno Gröning Peace Pole Award (premiul Polul păcii). Proiectul mondial Peace Pole a fost iniţiat de Masahisa Goi (1916–1980), care, în urma evenimentelor de la Hiroshima, și-a dedicat întreaga viață păcii mondiale. Scopul aceste organizaţii neguvernamentale este să reunească oamenii din toate ţările prin cuvintele „May Peace Prevail on Earth” („Să fie pace pe Pământ”). WPPS depune eforturi pentru o lume în care toate culturile, obiceiurile, religiile, grupările etnice și formele de viață să fie respectate. Printre cei care au primit acest premiu se numără papa Ioan Paul al II-lea precum și laureații premiului Nobel pentru pace Maica Tereza și Dalai Lama.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii