Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:21 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

The Fine o’Clock Band concerteaza miercuri, 6 august, incepand cu ora 20 30 la Broadway Cafe Constanta

ro

31 Jul, 2014 13:54 1436 Marime text
The Fine o’Clock Band este o formula interesanta prin amestecul de generatii si de influente, gravitand intre jazz, blues si funk; pianistul Florin Bejan vine cu elementul de blues si funk, iar Taissia vine cu elementul de jazz. 

https://www.facebook.com/TaissiaOfficial
Florin Bejan a fost membru fondator in trupa Trenul De Noapte; a colaborat cu Teodora Enache si chitaristul Jimmy El Lako pentru albumul "The Ballad of the Sensitive Plant". In Malta a cantat cu Marcian Petrescu sub numele The Storytellers. De-a lungul periplului sau muzical s-a intersectat cu artisti de diverse nationalitati: solista elena Eva Kesselring, poetul belgian Francisc Rasic si altii. 

Taissia vine de peste Prut, cu un bagaj cultural divers. A absolvit Conservatorul din Bucureşti, dar a prins "microbul" jazz-ului in anii de studiu petrecuti la Iasi, cand frecventa studioul de la Casa Studentilor sub indrumarea lui Romeo Cosma. A participat la festivalul de jazz de la Sibiu, în 2005 si la festivalul studentesc de interpretare de la Brasov, unde a luat premiul I. A cantat alaturi de mari muzicieni de jazz precum Ion Baciu Jr., Vlaicu Golcea, Mircea Tiberian, Cristian Soleanu, Ciprian Pop, Razvan Cojanu, Tavi Scurtu, Capriel Dedeian, Albert Tajti si altii. 

Gelu Gribincea este Onestean si face parte din generatia de muzicieni ai perioadei disco, anii 80’. S-a lasat corupt spre jazz, blues si funk de catre sus-mentionatul Florin Bejan. 

Ciprian Leu si-a inceput activitatea muzicala in 1987 si a cantat alaturi de Sorin Chifiriuc, Eugen Caminschi, Walter Dionisie si altii.
 
https://www.youtube.com/watch?v=N2Oq45I_eZk

Pret bilet concert The Fine o`Clock Band : 20 Ron.
Broadway Cafe se afla pe B-dul Mamaia nr. 335A, langa pasarela din Satul de Vacanta.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii