Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:29 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PRIMUL WORKSHOP DE NUTRIȚIE CONȘTIENTĂ DIN ROMÂNIA Cu Dr. Nirdosh Kohra și Nutriționist & Chef Dhyan Gulistan

ro

05 Nov, 2014 13:38 1383 Marime text
Dr. Nirdosh Kohra și Nutr. & Chef Dhyan Gulistan susțin primul seminar pe  tema nutriției conștiente din România. Evenimentul are loc în perioada 15 – 16 noiembrie, în București.
 
O abordare holistică – nutriția conștientă – ne face să descoperim în ce fel hrana ne ajută și ne afectează corpul, mintea și emoțiile. Punânâd în practică principiile nutriției conștiente vom ști ce putem manca pentru a ne susține sănătatea la nivel fizic, emoțional, mental și spiritual. Atunci când devenim conștienți de relația cu corpul nostru și de ceea ce mâncăm, ne bucurăm imediat de o sănătate mai bună, multe alte aspecte din viața noastră îmbunătățindu-se rapid.
 
Locurile la workshop sunt limitate iar înscrierile se fac la office@enjoy-change.ro și telefon 0731.371.205. Pentru mai multe detalii accesați http://www.enjoy-change.ro/food-health/.
 
„Ce înseamnă o nutriție conștientă? Înseamnă mai mult decât ceea ce mâncăm, mai mult chiar decat o dietă sănătoasă. Înseamană să ne dăruim lucrurile de care avem nevoie atât în plan fizic, cât și emoțional, mental și spiritual. Presupune, de asemenea, o reconectare la propriul nostru corp”, explică Dr. Nirdosh Kohra. „Când ne ghidăm după principiile nutriției conștiente, descoperim dintr-o dată că avem mai multă energie pentru activitățile de zi cu zi și mai multă claritate mentală care ne va aduce beneficii la nivel profesional și în viața sociala. Ca urmare, printr-o nutriție sănătoasă și conștientă vom ajunge să ne înțelegem mai bine nevoile, vom ști ce ne dorim și ce avem nevoie cu adevărat. Iar în felul acesta vom ști ce să ne oferim nouă înșine pentru a ne simți împliniți”, adaugă dr. Kohra.
 
În cadrul seminarului, Dr. Nirdosh Kohra și Nutr. Chef Dhyan Gulistan vor aborda următoarele tematici de nutriție conștientă:
  • Cum să devenim conștienți de ceea ce mâncăm și să învățăm despre proprietățile nutritive și energetice ale hranei;
  • Ce se întâmplă cu hrana în funcție de diferite metode de preparare;
  • În ce fel hrana pe care o mâncăm ne afectează corpul, mintea și emoțiile și ce anume să mâncăm pentru a ne îmbunătăți sănătatea fizică, emoțională, mentală și spirituală;
  • Cum să ne bucuram de ceea ce mâncăm, să avem o sănătate bună, să arătăm bine, să aducem o vibrație superioară în interior;
  •  Informații științifice despre super alimente, toxine, antioxidanți și detoxifiere;
  • Cum să devenim conștienți de obiceiuri alimentare și dependențe;
  • Cum să echilibrăm aciditatea/alcalinitatea corpului;
  • Cum să ne reconectam cu corpul și să ne ghidăm viața într-un mod conștient și sănătos.
 
* * * * *

Dr.Nirdosh Kohra
Co-fondator al Academiei de Nutriție Conștientă (2007), Dr. Nirdosh Kohra s-a născut în Mexic și a absolvit Universitatea de Medicină Anahuac din Mexic. Utilizează în practica sa metode din medicina holistică precum TBM – Echilibrarea Neurosomatică, GNM (Dr. Hamer´s German New Medicine), Dialogul Transomatic, Nutriția, Meditația și metode străvechi de vindecare corp-minte, integrând abordarile occidentale și pe cele orientale de vindecare. Oferă sesiuni individuale și facilitează workshopuri de Nutriție Conștientă, Meditație Activă și Terapii Meditative în toată lumea. Deține cabinete de practică a Medicinii Holistice în Mexic și Grecia.


Nutriționist & Chef Dhyan Gulistan
S-a născut în Grecia și este Gourmet Raw Food Chef și Instructor în Știința Nutriției Raw Food. Este, de asemenea, Co-fondator al Academiei de Nutriție Conștientă (2007) în Mexic și Grecia și facilitează workshopuri de meditație activă și Terapii Meditative, sesiuni individuale, precum și de Nutriție Conștientă și Preparare de Raw Food în numeroase țări.


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii