Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:58 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prima cursa de ciclism din zona Casei Poporului din 2016, gata de start

ro

09 Apr, 2016 14:32 2020 Marime text
Cateva sute de ciclisti vor pedala sambata (9 Aprilie 2016) la Bucharest Bike Break, prima competitie de ciclism din zona Casei Poporului din 2016. Concursul va incepe la ora 10.30 cu o prima cursa dedicata bicicletelor de strada, cea de-a doua cursa - care va lua startul in jurul pranzului, adresandu-se detinatorilor de biciclete de teren.

  La cele doua curse s-au inscris atat amatori, cat si profesionisti. Teodor Demetriad, fost sportiv de performanta si antrenor de fitness, este unul dintre campionii care va lua startul Bucharest Bike Break. Lui i se alatura Estera Ana Maria si Leonard Barbu care in 2015 au pedalat 10.000 de km, respectiv 15.000 km, si asta doar la antrenamentele oficiale. Estera a participat la 22 de curse in 2015, fiind declarata Queen of Road si Queen of Mountain la doua dintre aceste competitii.  Cei trei vor concura la Bucharest Bike Break la categoria Elite, cea dedicata profesionistilor. Bineinteles, vor exista mai multe clase de concurs, diferentiate dupa mai multe criterii: profesionisti sau amatori fiind doar unul dintre ele.

  Tot un campion, insa un campion al vietii sanatoase si al miscarii, el neavand in palmares competitii castigate sau un renume in domeniu, este si cel mai in varsta competitor la Bucharest Bike Break. Seniorul zilei de 9 aprilie are 68 de ani, iar ciclismul este doar un hobby.
  Traseul este unul cu un grad mediu de dificultate. Startul se da din alveola Parcului Izvor spre Bulevardul Natiunilor Unite, se merge pe strada Izvor, se trece prin Piata Arsenalului, se continua pe Calea 13 Septembrie. Ciclistii intorc in Piata Francofoniei pentru a se indrepta pe acelasi traseu catre punctul de finish din Parcul Izvor. Competitorii vor primi cate un premiu pentru fiecare tura de traseu, motto-ul competitiei fiind: “Mai mult efort, mai multe premii”.

  Premiile sunt oferite de: Jerry's Pizza, Body Art Wellness Club, FoodPanda.ro, Kiss FM, MOOV Romania - Antrenorul tau personal de fitness si ROVELO biciclete.
  In zona Casei Poporului vor exista restrictii de circulatie sambata 9 aprilie 2016, in intervalul orar 08.00-16.00.
Parteneri: Primaria Municipiului Bucuresti, Tiriac Auto, Kiss FM, Zile si Nopti, Romania Libera, Academia Catavencu, Free Rider, Ciclism.ro, Umblat.ro, Bucharest Night Life, Catavencii, Ziare.com, Best Event, 220.ro, Bucharest City App, Bucuresteni.ro, Orasulm.eu. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii