Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:58 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pe 3 aprilie, la concertul Vunk de la Teatrul de Stat, Cornel Ilie - “Ma bazez foarte mult pe publicul din Constanta!”

ro

01 Apr, 2015 17:29 1413 Marime text
Pe 3 aprilie, “Inconjurul lumii”, turneul acustic al trupei Vunk, va ajunge in cel de-al saptesprezecelea oras – Constanta. Incepand cu ora 18:00, Teatrul de Stat va gazdui spectacolul care a ridicat in picioare miile de spectatori si a deschis portile lumii Vunk. Mai mult si constantenii vor putea imbogati cu visurile lor cea mai impresionanta si mai importanta colectie a trupei Vunk – colectia de visuri ale tuturor celor care au facut “Inconjurul lumii” alaturi de ei.

Vunk si invitatii sai, 13 nume grele ale muzicii actuale, vor aduce in fata publicului din Constanta un show complex, care ii va surprinde si pe cei mai mari fani ai trupei. Aceasta pentru ca hiturile Vunk au fost reinterpretate si reorchestrate intr-o cu totul alta forma, cu alt sound si alte ritmuri. 11 piese au fost reorchestrate de George Natzis cu partituri pentru cvartet de coarde. Printre acestea sunt “Numai la doi”, “Noptile trec (doar visele raman)”, “Dau alarma”, “Fiecare”. Unele piese, total reorchestrate, vor uimi publicul prin sound-ul lor original. Printre ele sunt “Scapa-ma de ea” - acum intr-o versiune reggae, “Pierderea lor” si "Asa, si" in ritm de swing si “Pleaca” in ritm de bossa nova. Pe scena, alaturi de trupa Vunk, se vor afla Muse Quartet, Dan Nicolau (trompeta), Dan Incrosnatu (percutie), Razvan Ilie (fratele lui Cornel Ilie - chitara), Bobby Stoica (pian).

          “Ma bazez foarte mult pe publicul din Constanta!”, spune Cornel Ilie. “Ma astept sa fie primitor si foarte dinamic!” Iar cum liderul trupei Vunk are convingerea ca publicul face spectacolul, la Constanta se anunta un concert de nota 10!
          Inaintea concertului, fiecare spectator va primi la intrarea in sala o hartie pe care va fi scris #visulmeueste si un creion cu care sa completeze care este visul sau. Odata completata, hartia ce va purta cu ea pentru totdeauna visul fiecarui spectator va ajunge la trupa Vunk si va purta cu sine, pe langa cuvintele asternute pe hartie si o parte din sufletul celui care l-a completat.

 “Abia astept sa ne intoarcem acasa cu o valiza plina de visuri care, odata asternute pe hartie, au toate sansele sa se si implineasca.”, spune Cornel Ilie, care are planuri mari, pe care le va dezvalui in curand, cu uriasa colectie de visuri stranse “Inconjurul lumii”.
Pe 3 aprilie, la concertul de la Teatrul de Stat,, Vunk vrea sa descopere Constanta prin visurile oamenilor din acest oras. Mesajul trupei Vunk pentru publicul din acest oras poate fi vazut aici https://www.youtube.com/watch?v=GrHmnlsDqjY.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii