Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:50 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oferte personalizate şi personalizabile de obiecte promoţionale inedite pentru clienţii corporate de la kdo.ro

ro

27 May, 2015 16:41 1017 Marime text
Sărbători importante, lansări de produse ori servicii, aniversări, ziua porţilor deschise – toate acestea şi multe altele devin ocazii special pentru companii, momente în care doresc să se evidenţieze din multiple puncte de vedere, inclusiv prin cadouri deosebite oferite angajaţilor, clienţilor, partenerilor, reprezentanţilor presei etc  Boutique-ul online kdo.ro ştie cât de important este ca acele cadouri oferite să fie inedite, deosebite, avantajoase în raportul calitate-preţ. Recent, site-ul şi-a reorganizat oferta de cadouri promoţionale pentru clienţii corporate în serii speciale de idei dedicate diverselor domenii: educaţie, sănătate, construcţii, financiar, imobiliar, asigurări, eco, organizaţii non-profit, IT&Tehnologie, restaurante şi baruri, showbiz etc.
 
În domeniul atât de vast al activităţilor corporate, obiectivele sunt diverse şi îşi găsesc soluţii dedicate de la kdo.ro.
 
Recompensarea angajaţilor merituoşi sau fideli organizaţiei, evenimente ale companiei
 
Recompensarea angajaţilor este un element cheie în construirea unei echipe puternice şi a unei culturi organizaţionale sănătoase. Boutique-ul online kdo.ro te poate ajuta să le oferi colegilor şi angajaţilor tăi de la cadouri inedite de genul: zbor cu avionul de epocă, masaj la birou sau plimbare cu motocicleta Harley Davidson la peste 10.000 de produse promoţionale personalizabile cu logo-ul companiei, pentru a marca diversele evenimente. Genţile cooler, seturile de grădinărit sau de grătar pot deveni un cadou de vacanţă excelent pentru angajaţii sau clienţii fideli. Trofeele, medaliile sau cupele pot fi personalizate pentru a recunoaşte realizările angajaţilor sau vechimea lor în muncă. Ceasurile sau butonii gravaţi cu nume angajatului se pot  transforma în cadouri excelente care să arate aprecierea pentru munca acestuia sau vechimea în companie.
 
Ramele foto si blocnotesurile magnetice sunt produse utile care se transforma într-un suvenir pe care fiecare angajat îl va aprecia.
 
Conturile şi clienţii noi
 
Fie că îi mulţumiţi unui client pentru deschiderea unui cont nou sau salutaţi potenţialii clienţi la un târg sau la un alt eveniment business, boutique-ul online kdo.ro oferă o varietate de produse extrem de convenabile din punct de vedere al costurilor, pe care clienţii tăi le vor aprecia. Astfel, pixurile, usb-urile, plăsuţele din bumbac, ciocolata sau bomboanele personalizate pot fi alegeri eficiente şi de efect pentru astfel de contacte.
 
Promoţii in-store
 
kdo.ro vine în întâmpinarea nevoilor de business şi cu o selecţie de produse şi idei pentru promoţii in-store. Magneţii, ramele foto, notesurile sau puzzele-urile magnetice pot deveni cadouri extrem de potrivite şi atractive la punctul de vânzare. Acestea pot fi, de asemenea, alegeri excelente pentru târguri şi pentru locaţiile noi deschise, ca suport pentru a promova numele firmei, adresa, numărul de telefon şi orele de funcţionare.
 
Pentru idei şi oferte personalizate vă aşteptăm pe adresa office@kdo.ro, puteţi vizita pagina noastră de facebook sau ne puteţi contacta la numărul de telefon 021 224 14 26.
 
kdo.ro este un magazin online de cadouri pentru clienţi din toate categoriile, înfiinţat în anul 2007, care îşi propune încă de la începuturile sale să aducă în atenţia tuturor idei de cadouri inedite, speciale şi chiar neconvenţionale, de la furnizori care respectă cele mai înalte standarde de calitate.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii