Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:33 24 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Evenimente la Maritimo de Ziua Naţională a României

ro

28 Nov, 2013 18:21 1039 Marime text
Maritimo Shopping Center vă invită, în intervalul 30 noiembrie - 1 decembrie, la un weekend plin de evenimente, care de care mai interesante și pentru toate gusturile.
 Sâmbătă, pe 30 noiembrie 2013, Corina, alături de Maritimo Shopping Center, oferă, de la ora 19.00, la Intrarea 3, zona Info Desk, tuturor iubitorilor muzicii pop, un superconcert. Renumita cântăreaţă, care lucrează cu producători celebri din străinătate, îşi va încânta publicul cu cele mai cunoscute hituri, care au adunat zeci de mii de fani, atât în ţară cât şi în străinătate. Intrarea este liberă. În deschiderea concertului Corinei, Maritimo va oferi tuturor celor prezenţi un moment spectaculos cu lumini, reprezentanţii centrului comercial inaugurând decoraţiunile de Crăciun.
Duminică, pe 1 Decembrie, pentru a demonstra că românii sunt puternici, Maritimo Shopping Center organizează un eveniment în forţă, şi la propriu şi la figurat: „România la putere”. În cadrul evenimentului, vicecampionul mondial la masters la skandenberg, uriaşul Dan Borbil, îi aşteaptă pe toţi cei doresc să se întreacă direct cu el, fie profesionişti, fie amatori, pentru o experienţă unică. Evenimentul are loc la Intrarea 2, de la ora 13.00. Înscrierile au început pe 25 noiembrie, la Info Desk, şi se pot face până în ziua concursului, inclusiv. Cei mai curajoşi şi mai puternici constănţeni vor fi răsplătiţi cu premii importante.
Tot în cadrul evenimentului „România la putere”, pe 1 Decembrie, Maritimo Shopping Center a pregătit, cu începere de la ora 16.30, la Intrarea 3, în zona Info Desk, un superspectacol tradiţional cu muzică populară românească. Aşadar, după ce veţi privi sau chiar participa la provocarea pe care a aruncat-o uriaşul vicecampion la skandenberg Dan Borbil, vă puteţi destinde cu mai multe recitaluri de excepţie, ce vor celebra, prin profesionalism şi spectaculozitate, Ziua Naţională a României.
Vă aşteptăm cu drag!

Despre Maritimo

Maritimo Shopping Center este amplasat în Constanța pe bulevardul Aurel Vlaicu și este cel mai mare centru comercial din Dobrogea. Găzduiește peste 130 de chiriasi, o zonă de restaurant și cafenele, multiple facilităţi pentru petrecerea timpului liber, un cinematograf multiplex cu opt săli, un centru de fitness, squash şi billiard. O parcare generoasă cu peste 2.200 de locuri asigură accesul ușor și confortul vizitatorilor.

Despre IMMOFINANZ Group

IMMOFINANZ Group este una dintre cele mai importante companii de imobiliare listate din Europa și este inclusă în indicele ATX (Austrian Traded Index) al Bursei de Valori din Viena. De la înființarea sa, în 1990, IMMOFINANZ Group şi-a constituit un portofoliu de proprietăți de înaltă calitate. La ora actuală, acesta cuprinde peste 1.830 proprietăţi cu o valoare de piaţă de aproape 9,81 miliarde euro. Activitatea de bază a IMMOFINANZ Group constă în achiziția și managementul investițiilor în proprietăți, dezvoltarea de proiecte imobiliare și vânzarea acestora. IMMOFINANZ Group își concentrează activitatea pe segmentele de retail, birouri, logistică şi rezidenţial în opt pieţe regionale principale: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România, Polonia şi Rusia. Pentru mai multe informații accesați: www.immofinanz.com.

IMMOFINANZ Group în România

IMMOFINANZ Group este unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari din România, cu un portofoliu de 87 de proprietăți, format în cea mai mare parte din clădiri de birouri și spații comerciale, estimat la 1.029,3 millioane de euro. România se clasează pe locul al treilea în portofoliul Grupului, cu o cotă de 10,5%, după Austria, cu 40,3% și Rusia cu 10,7%. În iunie 2011, IMMOFINANZ Group a semnat achiziția Adama, un dezvoltator imobiliar de vârf din Europa de Sud-Est, cu operațiuni importante pe piața rezidențială din România. Tranzacția a consolidat operațiunile IMMOFINANZ Group în domeniul construcțiilor și al dezvoltărilor rezidențiale din regiune, în special în România.
Further information under: www.immofinanz.com

Ti-a placut articolul?

Comentarii