Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:05 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concertul Toto Cutugno din Brasov se va amana

ro

09 Oct, 2013 18:02 1599 Marime text
Concertul din Brasov al cantaretului italian Toto Cutugno se va amana. Artistul nu poate ramane in Romania dupa show-ul din Bucuresti datorita programului incarcat, ce nu ii permite sederea in tara mai mult de 3 zile in luna noiembrie.
Toto Cutugno promite insa un spectacol de neuitat in data de 3 noiembrie la Bucuresti, pe scena Salii Palatului, incepand cu orele 20:00, concert ce se anunta o premiera nationala datorita prezentei inedite alaturi de artist a Orchestrei Simfonice Bucuresti.
Timp de doua ore, pe scena Salii Palatului din Bucuresti, iubitorii de muzica italiana cat si fanii lui Toto Cutugno se vor bucura de hit-urile care l-au consacrat pe artistul italian pe scena internationala.
 
Categoria VIP din cadrul concertului Toto Cutugno de la Bucuresti a fost epuizata
 
Se pare ca cei mai infocati admiratori ai cantaretului italian deja au tinut sa isi achizitioneze bilete VIP la concert, aceasta categorie in cadrul spectacolului de pe 3 noiembrie, fiind deja epuizata.

Atat Toto Cutugno, cat si membrii Orchestrei Simfonice Bucuresti si-au alocat doua zile, inainte de data concertului, pentru repetitii.
"Pentru aceasta colaborare, artistii si-au alocat doua zile de repetitii inainte de concert si promit ca vom savura un spectacol de neuitat! Aceasta colaborare isi doreste sa fie o celebrare a relatiei frumoase si indelungate pe care artistul o are cu publicul din Romania, printr-un plus de eleganta si rafinament. Din pacate, programul incarcat al artistului nu ii permite sederea in tara mai mult de trei zile in luna noiembrie, tocmai de aceea concertul de la Brasov va fi amanat pentru moment”, a mai adaugat Dana Siman, Coordonator Concerte si Evenimente pentru Romania MEI Concerts Entertainment.

Pentru acest spectacol au fost puse la vanzare urmatoarele categorii de bilete:

• Categoria VIP Exclusiv: 450 lei
• Categoria VIP: 400 lei
• Categoria I: 350 lei
• Categoria a II-a: 250 lei
• Categoria a III-a: 150 lei

Biletele sunt disponibile prin reţelele: www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane si in Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro si Eventim.ro (Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librariile Humanitas, Carturesti, www.eventim.ro), dar si la casele de bilete ale Salii Palatului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii