Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:36 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

”Cântece de Seară” cu Ovidiu Scridon, la restaurantul bucureștean Creanga de Aur!

ro

25 Sep, 2013 13:51 1378 Marime text
Sambata 28 septembrie, incepand cu ora 20.00, restaurantul bucurestean Creanga de Aur le ofera iubitorilor de muzica si poezie un concert acoustic live cu chitara acoustica, muzicute si multa daruire. Ovidiu Scridon va interpreta ”Cantece de Seara” in salonul de evenimente de la Creanga de Aur (Bd. Hristo Botev nr. 25 - zona Unirii), situat într-o superba casa boiereasca. Rezervarile se fac sunand la tel. 0742.303.623.
Născut în oraşul Tîrnăveni din judeţul Mureş, Ovidiu Scridon a fost fascinat de mic de manifestările Cenaclului Flăcara, motiv pentru care este atras de chitară încă din vremea în care învaţă să scrie şi să citească.
În 1993 devine student al Academiei de Studii Economice din Bucureşti, loc în care de-altfel debutează în cadrul manifestărilor cultural artistice studenţeşti; festivale, cenacluri, baluri, tabere, etc. În 1996 una din piesele lui este declarată oficial Imnul studenţilor din România. În toţi aceşti ani scrie versuri, compune muzică şi pentru o scurtă perioadă de timp este membru al Cenaclului Totuşi Iubirea. În 1996 face primele înregistrări în studiol B`inişor al lui Valeriu Sterian şi editează albumul “Într-o zi...”, album ce se bucură de-un succes neaşteptat.
În perioada 1994-1998 este extrem de activ, fiind prezent atât în majoritatea spectacolelor studenţeşti din capitală şi din celelalte centre universitare cât şi în majoritatea concursurilor şi-a festivalurilor de folk. După absolvirea facultăţii devine coordonatorul de antenă al postului Radio Total, moment în care priorităţile urmează o altă cale, mai puţin cea a muzicii folk.
După cinci ani petrecuţi în Radio Total, urmează alţii aproape trei în grupul MediaPro iar intre noiembrie 2006 si iunie 2011 a fost Coordonatorul Traffic-ului de publicitate al grupului de presă Realitatea-Caţavencu. Mulţumită internetului, a promovării pieselor sale în cadrul grupurilor montane şi-n diverse alte medii, anii 1993-1998, de vârf, din punct de vedere componistic şi concertistic, au fost de fapt ani de investiţii. Chiar cu o absenţă considerabilă, Ovidiu Scridon este un nume cunoscut printre iubitorii muzicii folk şi nu numai.
În martie 2012 îi apare la Editura Tritonic volumul de versuri "PORTRETUL UNUI GÂND" şi îi este în curs de apariţie cartea de aventură şi călătorie "CUM AM DESCOPERIT AMERICA".
A reapărut pe scena românească la-nceputul anului 2007, plin de optimism, energie şi bucuria de-a împărtăşi din emoţiile lui, alături de chitara şi muzicuţele sale…
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii