Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:58 20 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presă DIICOT - 08.04.2015

ro

08 Apr, 2015 09:32 589 Marime text
 În data de 07.05.2015 procurorii din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Galaţi împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi au realizat o acţiune de prindere în flagrant, pe raza municipiului Bucureşti, a inculpatului B.R. care derula activităţii pe linia traficiului de droguri de risc (produse cannabice sub fomă de marijuana).

     În cauză, există suspiciunea rezonabilă că începând din cursul lunii martie 2015 inculpatul B.R. a derulat activităţi pe linia traficului de droguri de risc, acesta deţinând, oferind şi vânzând importante cantităţi de marijuana.

    La data de 07.05.2015 au fost efectuate două percheziţii pe raza municipiului Bucureşti ocazie cu care a fost găsită şi ridicată cantitatea de 5,160 kg. marijuana.

    De asemenea au fost găsite şi ridicate importante sume de bani respectiv 20.550 euro,2.520 lire sterline 600 USD şi 89.100 lei, despre care a rezultat suspiciunea că provin din valorificarea drogurilor.

    Inculpatul B.R. a fost condus la sediul Serviciului Teritorial Galaţi din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism în vederea audierii şi dispunerii măsurii preventive a reţinerii pentru o durată de 24 de ore.

    Faţă de inculpatul B.R. a fost formulată propunere de arestare preventivă pentru o durată de 30 de zile ce va fi înaintată spre competentă soluţionare la Tribunalul Galaţi

    Sprijinul tehnic a fost asigurat de Direcţia de Operaţiuni Speciale.

    Facem precizarea că faptele inculpaţilor sunt analizate prin raportare la dispoziţiile art. 66 Cod procedură penală, referitoare la prezumţia de nevinovăţie.

Ti-a placut articolul?

Comentarii