Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:27 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Concurentei a autorizat operatiunea de concentrare economica realizata de catre SC DOLE

ro

20 May, 2009 15:02 1188 Marime text

CONSILIUL CONCURENTEI A AUTORIZAT PRELUAREA ACTIVITATII DE DISTRIBUTIE A SC DISTRIFRUT SRL DE CATRE SC DOLE SRL

Consiliul Concurentei a autorizat operatiunea de concentrare economica realizata de catre SC DOLE BUCURESTI SRL prin preluarea controlului unic asupra activitatii de distributie pe teritoriul României a SC Distrifrut SRL.

Concentrarea economica are loc, in principal, in domeniul importului si distributiei en-gross de fructe proaspete. Din punct de vedere geografic, pietele relevante din domeniul importului si distributiei en-gross de fructe proaspete sunt piete nationale, deoarece respectivele produse sunt prezente in toate zonele tarii, fiind accesibile tuturor cumparatorilor.
In urma analizei efectuate, autoritatea de concurenta a constatat ca, desi operatiunea notificata cade sub incidenta legii concurentei (21/1996), efectele acestei concentrari economice asupra mediului concurential nu sunt semnificative, iar operatiunea nu a condus la crearea sau consolidarea unei pozitii dominante pe pietele relevante identificate
Decizia Consiliului Concurentei cu privire la aceasta operatiune va fi publicata pe site-ul autoritatii române de concurenta www.consiliulconcurentei.ro, dupa obtinerea acordului partilor implicate referitor la datele cu caracter confidential.

20 Mai 2009

Biroul de Presa
Tel: 0372.129.710, 021.405.44.29 ; E-mail: presa@consiliulconcurentei.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii