Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:17 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CC a avizat favorabil proiectul de modificare a legii privind utilizarea plajei Marii Negre

ro

22 May, 2009 20:31 784 Marime text

CONSILIUL CONCURENŢEI A AVIZAT FAVORABIL PROIECTUL DE MODIFICARE A LEGII PRIVIND UTILIZAREA PLAJEI MĂRII NEGRE

Consiliul Concurenţei a avizat favorabil proiectul Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului privind modificarea şi completarea Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 19/2006 privind utilizarea plajei Mării Negre şi controlul activităţilor desfăşurate pe plajă, înaintat de Ministerul Turismului.
 „Legea concurenţei trebuie considerată, atât de către autorităţile publice cât şi de către actorii de pe piaţă, ca un cod de conduită; ea are scopul de a proteja şi de a  stimula concurenţa,  asigurând astfel, indirect,  accesul consumatorilor la produse şi servicii de mai bună calitate şi la un preţ mai scăzut”  a declarat domnul Bogdan Chiriţoiu, Preşedintele Consiliului Concurenţei.
Potrivit atribuţiilor sale, autoritatea de concurenţă emite aviz conform, la solicitarea iniţiatorilor, pentru proiecte de acte normative care pot avea impact anticoncurenţial. De asemenea, Consiliul Concurenţei este abilitat să propună modificarea celor care au un asemenea efect.
Avizele şi punctele de vedere formulate de Consiliul Concurenţei sunt publicate pe site-ul instituţie, in  formă integrală sau în rezumat.

22 Mai 2009

Biroul de Presa

Tel: 021.405.44.29;  0372.129.710; E-mail: presa@consiliulconcurentei.ro.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii