Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:02 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

EXCLUSIV AUTO, Partener Oficial de Mobilitate KIMARO

ro

10 Aug, 2021 18:00 1422 Marime text
Exclusiv Auto este partener de mobilitate KIMARO, cel mai mare festival de muzică românească live ce se va desfășura în perioada 12-15 august 2021,  în  marea parcare de la Poarta 1 Constanta.
Cele mai frumoase modele ale brandurilor Jaguar, Land Rover, Volvo, Mitsubishi, Hyundai, SEAT, vor fi puse la dispozitia organizatorilor si vor aduce artiștii români mai aproape de constănțeni și nu numai.
 

“Exclusiv Auto s-a dovedit a fi un partener de încredere în marile proiecte ce se desfășoară în Constanța. Ne bucurăm să continuăm tradiția și anul acesta, să fim aproape de constănțeni, de această dată în cadrul festivalului KIMARO. Este cel mai mare eveniment de muzică românească live ce se desfășoară în această vară, organizat de trei mari posturi radio, Kiss Fm, Magic Fm si Rock FM, la care și-au anunțat participarea artiști români de excepție. Faptul că Exclusiv Auto este partener de mobilitate în acest proiect este o mândrie pentru noi“, a declarat Camelia Ciciu, director Marketing&PR Exclusiv Auto.

 
Festivalul KIMARO își deschide porțile joi, 12 august,  cu Electric Symphony, continuând apoi cu Magic Night, Kiss Energy și Rock Stars. În total, peste 20 de artiști de top sunt așteptați pe marea scenă Kimaro, în cele 4 zile de festival. O singură scenă, un singur suflet pentru toți!
 
Despre Exclusiv Auto
 
Exclusiv Auto este dealer Jaguar, Land Rover, Volvo, Subaru, Mitsubishi, Hyundai, SEAT, Skoda, Volkswagen Autovehicule Comerciale, Toyota, Das Welt Auto din judetele Constanta si Alba.
Succesul soluțiilor oferite de Exclusiv Auto constă în capacitatea de a oferi servicii integrate, grație efortului comun al tuturor departamentelor din cadrul firmei. Datorită experienței dobândite în timp, putem oferi toate soluțiile necesare clienților noștri, gama largă de servicii ajutându-ne să putem acționa rapid și să acoperim la nivel înalt toate solicitările clienților.  
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii