Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:28 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria a desemnat câștigătorul evenimentului „Spectacole estivale Constanța 2021" în cadrul festivalului KIMARO

ro

12 Aug, 2021 00:00 3595 Marime text
  • Municipalitatea a anunțat câștigătorul contractului de prestări servicii privind servicii de organizare eveniment, aferent evenimentului "Spectacole estivale, constanța - 2021"
  • Achiziția serviciilor este necesară pentru organizarea evenimentului în aer liber, în parcarea de la Poarta 1, Constanța, în intervalul 13 -15 august 2021
  • Prestatorul câștigător este Best Sing Events SRL, potrivit contractului nr. 155481
  • Valoarea contractului este de aproximativ 795.000 lei fără TVA
  • Evenimentul este organizat de Primăria Constanța în parteneriat cu Kiss FM, Magic FM și Rock FM în cadrul festivalului KIMARO
 

 
 
Municipalitatea a anunțat câștigătorul contractului de prestări servicii privind servicii de organizare eveniment, aferent evenimentului "Spectacole estivale, constanța - 2021".

Achiziția serviciilor este necesară pentru organizarea evenimentului în aer liber, în parcarea de la Poarta 1, Constanța, în intervalul 13 -15 august 2021.

Prestatorul câștigător este Best Sing Events SRL, potrivit contractului nr. 155481, încheiat la data de 06.08.2021.

Valoarea contractului este de aproximativ 795.000 lei fără TVA, vezi secțiunea "documente".

Evenimentul este organizat de Primăria Constanța în parteneriat cu Kiss FM, Magic FM și Rock FM în cadrul festivalului KIMARO.

Antonia, BUG Mafia, Carla`s Dreams, Cargo, Paul Ciuci de la trupa Compact, Connect-R, Direcția 5, Diosa Symphonics EDM, Edward Maya Symphony, Horia Brenciu, Loredana, Smiley, Ștefan Bănică, Phoenix, Trooper, Vama, Voltaj& Simona Strungaru Symphonics vor oferi un show de senzație.
 
Pentru ca circulația în oraș să nu fie afectată în perioada celor patru zile de desfășurare a festivalului, se vor institui măsuri de restricționare a traficului rutier începând cu data de 12 august până pe 15 august, în fiecare zi, între orele 15:00-24:00, pe tronsonul delimitat de Poarta 2 de acces în Portul Constanța- strada Termele Romane- Poarta 1.
 
De asemenea, se va bloca accesul pe strada Sulmona, la intersecțiile cu strada Mircea cel Bătrân și strada Marcus Aurelius, cu excepția riveranilor.
 
Festivalul KIMARO se va desfășura cu respectarea măsurilor de prevenție împotriva infectării cu noul coronavirus SARS-CoV-2. La toate căile de acces în zona de spectacole se vor asigura puncte de triere epidemiologică a participanților. Traseele de afluire și defluire din perimetrul de desfășurare a evenimentului vor fi delimitate și semnalizate corespunzător.
 
Reamintim faptul că accesul publicului în cadrul evenimentului KIMARO este gratuit și se face exclusiv pe baza unui cod de bare pe care publicul îl poate obține de pe site-ul kimaro.ro.
 
SC Best Sing Events SRL în datele Registrului Comerţului 
 
Societatea câştigătoare a fost înfiinţată în anul 2012 şi are sediul social în localitatea Rucăr, judeţul Argeş. Asociat unic şi administrator al firmei este Gheorghe Mihai –Alexandru. Domeniul principal de activitate sunt activităţi suport pentru interpretare artistică (spectacole).
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


 
Citește și:

Firmă cu zero angajaţi. Primăria a decis cine organizează Spectacole Estivale Piața Ovidiu” Constanța 2019! (documente)

Câți bani alocă Primăria Constanța pentru spectacole estivale?
 
Primăria Constanța. Licitație pentru achiziția de servicii de organizare spectacole estivale

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii