Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:37 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Volkswagen Amarok este masina oficiala de asistenta la Raliul Dakar

ro

07 Jan, 2010 17:17 1791 Marime text

35 pick-up-uri sunt in actiune la cel mai dur raliu de pe pamant

2_1.jpgEste rezistent, robust si poate face fata traseelor dificile: Volkswagen Amarok va putea dovedi aceste calitati incepand cu ianuarie 2010, in cadrul celui mai dur raliu, ce a debutat in prima zi a acestui an. Volkswagen Autovehicule Comerciale este „Furnizor Oficial" al Raliului Dakar si partener al organizatorilor, Amaury Sport Organisation (A.S.O.). Noul Pick-up de la Volkswagen Autovehicule Comerciale devine astfel masina oficiala de suport a Raliului. 20 Amarok sunt folosite de catre organizatori, iar alte 15 au rolul de Shuttle si masini pentru presa.

Intre 1 - 17 ianuarie 2010 participa la Raliul Dakar si patru echipe Volkswagen Motorsport, parcurgand in total 9.000 km. Boenos Aires este locatia de start si destinatia.

2_2.jpgTraseul va purta participantii prin Argentina, peste muntii Anzi, catre Chile. Punctul de cotitura al raliului va fi atins pe 8 ianuarie, cand este planificata sosirea in Antofagasta, pe coasta Pacificului. De acolo echipa raliului va aborda un traseu prin partea de sud inapoi catre Buenos Aires, trecand linia de sosire pe data de 17 ianuarie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii