Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:36 15 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Real,- iti ramburseazajumatate de TVA

ro

03 Dec, 2010 22:43 1243 Marime text
real,-Hypermarket reia actiunea de rambursare a TVA-ului. In data de6 decembrie a.c., pentru cumparaturi de minim70si maxim 5000de leipe un singur bon fiscal,real,-va rambursajumatatedinvaloarea TVA-ului inscris pe bon.

Toticeicare efectueazaluni6 decembrie a.c. cumparaturiin cele 25 de magazine real,- vor beneficia de rambursarea TVApentruintreaga gama peste 60.00 de produse alimentare si nealimentare puseladispozitiaclientilor; exceptie fac produsele din tutun si bauturile alcoolice marcate cu banderola de securizare. Rambursarea se face sub forma unui voucherde cumparaturi egal cujumatatedinvaloareaTVA-ului.Voucherul poate fi utilizat in perioada7decembrie - 31 decembrie 2010 ca modalitate de plata in magazinul real,- in care a fost emis.

Pentru a intra in posesia voucherului,clientii trebuie sa meargacu bonul fiscal in zona semnalizata din cadrul magazinului unde si-au realizat cumparaturile si sa solicite eliberarea acestuia, in zilele de6si7 decembriea.c., in intervalul oraranuntat in fiecare magazin participant la aceasta campanie.

Mai multe detalii despre aceasta actiunecare se adreseaza doar persoanelor fizice se regasesc in magazinesau pe www.real-hypermarket.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii