Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:14 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mega Image deschide cel de-al treilea supermarket in Constanta

ro

21 Aug, 2009 15:30 1158 Marime text

Comunicat de presa
Bucuresti, 21 August 2009

Mega Image deschide cel de-al treilea supermarket in Constanta

Bucuresti, 21 August 2009 – Sambata, 22 August, Mega Image deschide cel de-al treilea supermarket in Constanta: Mega Image Al. Lapusneanu. Noul supermarket este situat pe Str. Alexandu Lapusneanu, Bl LV16, Constanta.

Noul supermarket are o suprafata a salii de vanzare de 400 mp si o sortimentatie de aprox. 4500 de produse. Clientii au la dispozitie 4 case de marcat, ce vor asigura un timp scazut de asteptare la case.
Prin deschiderea acestui nou supermarket, Mega Image a creat 31 de noi locuri de munca.  

Reteaua Mega Image ajunge astfel la un numar de 45 de unitati. In Constanta reteaua cuprinde acum 3 unitati Mega Image, unul dintre supermarketuri fiind amplasat in cadrul Tomis Mall Constanta.
In Bucuresti reteaua numara 41 de unitati, dupa in luna Iulie trei din magazinele Prodas preluate au fost deja deschise sub sigla Mega Image (Mega Image Vitan, Mega Image Obor si Mega Image Racovita).


Mega Image
Fondata in 1995, Mega Image este unul din cele mai mari lanturi de supermarketuri din Romania, parte din Delhaize Group si cel mai mare lant de supermarketuri din Bucuresti, cu o retea ce cuprinde 45 magazine in Bucuresti, Constanta si Ploiesti.
Cu o lunga  prezenta pe piata romaneasca de retail, Mega Image isi propune sa participe activ la dezvoltarea comertului, prin oferirea de calitate, inovatie si prospetime clientilor sai.  


Contact:
Raluca Pavel
Marketing Manager
E-mail : rpavel@mega-image.ro
www.mega-image.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii