Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:05 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Locul al saptelea in box office-ul celor mai mari incasari din toate timpurile a fost ocupat de seria a patra Piratii din Caraibe

ro

05 Jul, 2011 21:47 1138 Marime text

Piraţii din Caraibe 4 devine al optulea film din istorie care trece pragul de un miliard de dolari încasaţi la box office în toată lumea. Seria a patra Pirații din Caraibe se clasează în acest moment pe locul 7 în topul filmelor cu cele mai mari încasări internațional conform datelor www.boxofficemojo.com). Cu peste 1 miliard de dolari şi alte zeci de milioane de bilete vândute, filmul produs de Studiourile Disney a reușit să detroneze Dark Knight și să se impună autoritar în topul filmelor lansate în întreaga lume.

În România a devenit cea mai bună lansare a unui film 3D, detronând Avatarul încă din primul weekend de la lansare. Conform datelor furnizate de Cinemagia.ro, Piraţii din Caraibe: Pe ape si mai tulburi distribuit în România de Forum Film au ajuns după weekend-ul trecut la 320.986 admisii.

Mai multe informaţii despre film pe www.cineforum.ro la adresa: http://www.cineforum.ro/2011/04/11/piratii-din-caraibe-pe-ape-si-mai-tulburi-comunicat-poster-foto/ - parola: jacks
 

Despre Piraţii din Caraibe: Pe ape şi mai tulburi

Gen: Comedie - Aventură

Premiera: 20 mai 2011

 Distribuţie: Johnny Depp, Penélope Cruz, Ian McShane, Kevin R. McNally,

Astrid Bergès-Frisbey, Sam Claflin şi Geoffrey Rush

Regizor:Rob Marshall

Producător: Jerry Bruckheimer

Producăroe executivi: Mike Stenson, Chad Oman, John DeLuca, Barry Waldman, Ted Elliott,   Terry Rossio

Scenariu: ed Elliott & Terry Rossio

Sinopsis:

Produs de Jerry Bruckheimer şi regizat de  Rob Marshall, Piraţii din Caraibe: Pe ape şi mai tulburi înglobează amuzamentul, emoţiile şi umorul ce au condus la apariţia filmului – de această dată în variant Disney Digital 3D™. Johnny Depp revine la rolul său iconic al căpitanului Jack Sparrow într-un film ce abundă în acţiune şi aventură. Drumul său se intersectează cu cel al Angelicăi (Penelope Cruz), el nefiind sigur dacă este vorba de iubire sau dacă ea este o femeie lipsită de scrupule care îl foloseşte pentru a găsi legendara Fântână a Tinereţii. Când îl forţează să se îmbarce în Queen Anne’s Revenge, nava legendarului pirat Blackbeard (Ian McShane), Jack se trezeşte în mijlocul unei aventuri neaşteptate. Se află în situaţia în care nu ştie de cine să îi fie mai teamă: de Blackbeard, de echipajul său de zombie, de sirenele fermecate sau de Angelica, cu cea din urmă împărtăşind un trecut misterios. Distribuţia este format din Geoffrey Rush în rolul căpitanului Hector Barbossa şi Kevin R. McNally în rolul secundului Joshamee Gibbs, Sam Claflin în rolul misionarului şi Astrid Bergès-Frisbey interpretând una dintre misterioasele sirene.

Căpitanul Jack Sparrow (Johnny Depp) este prins într-o călătorie neaşteptată în căutarea Fântânii Tinereţii, când o femeie din trecutul său (Penélope Cruz) îl forţează să se imbarce la bordul navei “Queen Anne’s Revenge,” corabia fabuloasă a piratului Blackbeard (Ian McShane). 

www.cineforum.ro/piratii

Despre Cineforum

Forum Film, compania care se ocupă începând cu anul 2010 de distribuţia peliculelor Disney în Romania, administrează conţinutul platformei integrate de comunicare www.cineforum.ro. Acest site va asigura o mai bună comunicare atât cu partenerii, cât şi cu jurnalştii şi cu iubitorii de filme. Cineforum are ca scop oferirea celor mai noi materiale despre filmele ce urmează să apară şi cele ce sunt deja prezente în cinema. Pe blog puteţi găsi diverse informaţii: de la recenzii şi articole până la concursuri cu premii. Materialele ce se regăsesc pe site sunt complete şi foarte bine structurate, oferind un acces continuu la detalii ale filemelor distribuite de Forum Film în România.

Despre Forum Film

Forum Film România s-a înfiinţat în anul 2010 şi a preluat distribuţia în cinematografe, la nivel local, a peliculelor realizate de studiourile Disney. În afară de România, companiile Forum Film coordonează distribuţia peliculelor Disney şi în Bulgaria, Ungaria, Polonia şi Israel. În Israel, colaborarea Disney cu Forum Film a fost începută în urmă cu aproape 50 de ani. Distribuitorul de filme este parte a grupului Cinema City International, activ pe diverse segmente ale pieţei cinematografice, inclusiv operarea de cinematografe şi distribuţia de filme.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii