Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:27 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lobont, Lucescu si Petrescu isi intalnesc fanii in magazinele COSMOTE din 7 orase

ro

16 Apr, 2009 21:38 930 Marime text

Lobonţ, Lucescu şi Petrescu îşi întâlnesc fanii în magazinele COSMOTE din 7 oraşe

Bucureşti, 16 aprilie 2009

COSMOTE adună din nou echipa din care fac parte Bogdan Lobonţ, Răzvan Lucescu şi Dan Petrescu, trei dintre cele mai populare staruri din fotbalul românesc, pentru a organiza un tur de sesiuni de autografe ce va cuprinde 7 oraşe.

În perioada 27 aprilie - 13 mai, fotbaliştii se vor afla pe rând în magazinele COSMOTE din Bucureşti, Braşov, Craiova, Constanţa, Galaţi, Iaşi şi Ploieşti, unde se vor întâlni cu fanii lor şi vor oferi autografe. Mai mult decât atât, cei care vor participa la sesiunile de autografe vor primi un fluier pentru a-şi încuraja echipa favorită în timpul meciurilor. Detaliile legate de locaţie şi datele exacte vor fi disponibile în magazinele COSMOTE din fiecare oraş şi pe site-ul companiei.

Iniţiativa, care face parte dintr-o campanie mai amplă - “Dă Glas Pasiunii Tale Pentru Fotbal”- reprezintă o extensie a platformei COSMOTE pentru sport şi fotbal, alcătuită dintr-o serie de sponsorizări şi colaborări cu sportivi de top din România.

“Campania pe care o demarăm împreună cu cei trei fotbalişti este o iniţiativă unică pe piaţa din România, menită să promoveze legătura dintre COSMOTE, cel mai dinamic operator de telefonie mobilă de pe piaţă, şi fotbal, cel mai dinamic sport din România. Lobonţ, Lucescu şi Petrescu sunt parte din echipa noastră de aproape un an de zile şi au participat în mai multe campanii de comunicare, cât şi la evenimente pentru angajaţii noştri. În afară de pasiunea comună pentru fotbal pe care o împărtăşim cu ei, aş dori să menţionez profesionalismul şi dedicarea lor în fiecare proiect pe care l-am realizat împreună,” a spus Costas Kapetanopoulos, Directorul de Marketing şi Comunicare al COSMOTE România.

“Lumea de astăzi se învârte în jurul comunicării. Fotbalul a născut pasiuni pentru că a pătruns în toate mediile. A ajuns pe buzele tuturor. COSMOTE a înţeles că prin comunicare şi prin susţinerea fotbalului se ajunge la pasiune. Mi-a plăcut acest mesaj şi, de aceea, am acceptat să merg alături de COSMOTE în lumea suporterilor fotbalului”, a adăugat Răzvan Lucescu.

Dan Petrescu explică şi el: “Am răspuns pozitiv campaniei ‘Dă Glas Pasiunii Tale Pentru Fotbal’ deoarece sportul-rege nu există fără fani. Sunt convins că această campanie COSMOTE îi va apropia şi mai mult pe suporteri de fenomenul numit fotbal. Vă aştept la Iaşi, Craiova şi Galaţi să povestim despre fotbal în magazinele COSMOTE”.

“În copilărie, încercam să aflu cât mai multe lucruri despre fotbal. Din păcate, informaţia ajungea greu şi, de cele mai multe ori, era inexactă. În prezent, totul s-a schimbat, comunicarea devenind foarte simplă. Cu ajutorul COSMOTE putem să fim tot mai aproape de fotbal şi de fani”, a declarat Bogdan Lobonţ.

Până la sfârşitul lunii aprilie, COSMOTE va demara şi o promoţie specială în toate cele 23 de magazine (proprii şi cele deschise împreună cu Romtelecom) din întreaga ţară. În timpul acestei promoţii, care se va încheia pe 15 mai, fiecare utilizator care cumpără şi activează o cartelă preplătită va primi un tricou cu autografele lui Lobonţ, Lucescu şi Petrescu, în timp ce aceia care aleg un abonament vor primi un o minge de fotbal de colecţie cu semnăturile lor valoroase.

CONTACT:Media Relations – Corporate Affairs DepartmentTel. + 40 – 21 – 4040 465 E-mail: mediarelations@cosmote.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii