Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:09 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

In Mangalia nu se vor mai putea receptiona programele oferite in pachetul Premium analogic - UPC

ro

30 Oct, 2009 17:23 1317 Marime text

INFORMARE DE PRESĂ

Compania UPC România anunţã cã începând cu data de 3 noiembrie 2009, in orasul Mangalia nu se vor mai putea recepţiona programele oferite în pachetul Premium  analogic . De acum înainte canalele respective se vor vedea doar cu UPC Digital TV, televiziunea digitalã prin cablu lansatã de UPC. Clienţii UPC care doresc sa achizitioneze unul din pachetele serviciului UPC Digital TV, trebuie sã vinã în Magazinul UPC şi sã îşi schimbe decodorul actual cu unul digital. Printre avantajele UPC Digital TV se numarã: imagine şi sunet la o calitate superioarã faţã de transmisia analogicã; posibilitatea navigãrii cu uşurinţã printre canale cu ajutorul EPG - ghidul electronic al programelor, iar emisiunile sunt împãrţite pe categorii (ştiri, sport, muzicã, filme etc.) şi sunt însoţite de scurte descrieri. Acest servciu nu presupune antenã de satelit, calitatea transmisiei rãmânând constantã indiferent de starea vremii.

Desigur, pachetul Basic analogic de cablu tv este în continuare disponibil şi este oferit gratuit clienţilor care achizitioneazã UPC Digital TV, indiferent de numãrul de televizoare existente în casã.


Informaţii suplimentare despre UPC 
UPC România. UPC România este una dintre cele mai mari companii de comunicaţii prin cablu din ţara noastră. Reţelele UPC România deservesc, în acest moment, aproximativ 1.250.000 de clienţi în 200 oraşe. Potrivit viziunii companiei, această lume fascinantă în care trăim, dar deseori complexă, trebuie să fie accesibilă tuturor. Cei 15.000 de angajaţi UPC din Europa dau viaţă viziunii companiei prin simplitatea şi căldura umană care se regăsesc în fiecare din acţiunile lor. UPC România  este afiliată la Liberty Global, Inc. (www.upc.ro)
Liberty Global, Inc. este liderul industriei mondiale de comunicaţii prin cablu oferind servicii avansate de video, voce şi internet în bandă largă, pentru a-şi conecta clienţii la lumea informaţiei, a comunicării şi a divertismentului. La data de 30 iunie 2009, LGI oferă servicii de înaltă calitate, către aproximativ 17 milioane de clienţi din 14 ţări, în principal în Europa, Japonia, Chile şi Australia. Liberty Global, Inc. deţine acţiuni în companii de distribuţie de programe şi conţinut media, cum este Chellomedia în Europa. (www.lgi.com)

Pentru mai multe detalii vă rugăm să contactaţi:

Liliana Marteş – Manager Regional Comunicare Retail, UPC România
M: + 40 752 094 348
liliana.martes@upc.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii