Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:47 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Grupul COSMOTE finalizeaza achizitia Zapp in Romania

ro

02 Nov, 2009 18:03 1165 Marime text


Comunicat de presă

Grupul COSMOTE finalizează achiziţia Zapp în România

Bucureşti, 2 noiembrie 2009

COSMOTE anunţă că transferul a 100% din participaţia Telemobil SA (Zapp) deţinută de Saudi Oger a fost finalizat, ca urmare a primirii avizului autorităţilor relevante.

“Achiziţia Zapp oferă COSMOTE România oportunitatea să îşi extindă portofoliul cu servicii de date şi broadband mobil. În acelasi timp, clienţii Zapp vor avea acces la o gamă mai largă de produse şi servicii, precum şi la cele mai relevante oferte de pe piaţă, din punct de vedere calitate-preţ”, a declarat Stefanos Theocharopoulos, CEO COSMOTE România.

“Finalizarea achiziţiei Zapp reprezintă o realizare importantă pentru Grupul COSMOTE şi subsidiara sa din România, menită să contribuie la creşterea acesteia pe piaţă. În continuare vor fi depuse toate eforturile astfel încât să ne asigurăm că în urma procesului de integrare care va urma, operatorul va fi şi mai puternic, în beneficiul consumatorilor, al economiei ţării, intensificând competiţia de pe piaţă”, a adăugat Michael Tsamaz, CEO Grupului COSMOTE.

Achiziţia Zapp este o investiţie importantă pentru Grupul COSMOTE, prin care se doreşte creşterea perspectivelor de dezvoltare a COSMOTE România, oferind companiei posibilitatea să pună la dispoziţia clienţilor săi noi servicii mobile în bandă largă, utilizând licenţa 3G obţinută în urma achiziţiei Zapp, extinderea bazei de clienţi şi deschiderea de noi oportunităţi în segmentul corporate, care se bucură de un potenţial crescut pe piaţă. COSMOTE România este cel mai dinamic operator de telefonie mobilă din punct de vedere al achiziţiei de noi clienţi, având în prezent peste 6,3 milioane de utilizatori şi o cotă de piaţă de 23% (iunie 2009), în mai puţin de 4 ani de la lansarea operaţiunilor pe piaţa românească.

Contact:
Media Relations – Corporate Affairs Department
Tel. + 40 – 21 – 4040 465
E-mail: mediarelations@cosmote.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii