Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:20 12 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concurs pentruo profesie FASHION POLICE - Editia a IV -a

ro

27 Jul, 2009 19:37 1532 Marime text

fashion_police.jpg“DESIGNER-ii DE AZI CREATORII DE MAINE” –incercam sa promovam o profesie profitabila pentru tara noastra. De ce preferam sa privim si sa cumparam din pietele internationale ( Turcia,China), sau magazinele brand ( Italia, Franta), la preturi nejustificate, dar sa nu investim in talentele autohtone, reale si foarte posibil viitori Armani,Versace sau Dior? Meserie pretentioasa, cu investitii substantiale, atrage tinerii talentati si novatori, care studiaza, se perfectioneaza, se licentiaza si se opresc aici. Pentru ca nu au cum sa investeasca intr-un atelier, intr-o colectie proprie, intr-o lansare si nu au nici mijloacele de afirmare necesare. Aici am decis sa intervenim noi sa sprijinim tinerele talente, sa se faca remarcate si am spus: AJUTATI-NE SA AJUTAM!

FASHION POLICE este un brand-event care, asa cum v-am obisnuit in ultimii patru ani, da tonul in creativitate si originalitate, in descoperirea si afirmarea noilor talente in materie de design vestimentar.

FASHION POLICE se doreste a fi instrumentul de masura care testeaza talentul designerilor autohtoni, prin intermediul concursului “SUCCESUL TAU”. Tema din aceasta editie este “Eco –Tinuta Politistului ...”.

In acest an, tema concursului isi propune sa evidentieze posibilitatea crearii de vestimentatii din materiale neconventionale, reciclabile: hartie, plastic si chiar aluminiu.
FASHION POLICE este locul in care frumusetea si inspiratia sunt puse in valoare de un decor elegant si romantic, intr-o demonstratie de sunet si culoare, care cu sprijinul dumneavostra, a crescut si a ajuns in aceasta vara la cea de-a patra editie.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii