Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:40 09 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Centrul Comercial TOM asteapta cu reduceri semnificative peste 30.000 de vizitatori

ro

21 Jan, 2010 19:17 1104 Marime text

ANUNT DE PRESA
Centrul Comercial TOM asteapta cu reduceri semnificative peste 30.000 de vizitatori
 
Bucuresti, 21 ianuarie 2010 – Centrul Comercial TOM anunta inceperea perioadei de reduceri. Peste 80 de magazine isi asteapta clientii cu reduceri de pana la 60% la o gama de produse deosebit de variata.

„In perioada Sarbatorilor de Craciun am avut peste 35.000 de vizitatori si ne asteptam la acelasi numar de clienti si in perioada reducerilor de iarna. Centrului Comercial TOM ii asteapta pe constanteni, atat pe cei mici, cat si pe cei mari, cu promotii speciale, la toate categoriile de produse de la imbracaminte, accesorii, lenjerie si incaltaminte, la decoratiuni interioare si cosmetice”, a declarat Ainur Sali, directorul Centrului Comercial TOM.

Printre retaileri de renume international, care vor avea cele mai semnificative reduceri in perioada urmatoare in Centrul Comercial TOM, clientii regasesc marci precum Ina Center si Sephora, cele mai cunoscute lanturi de parfumerii selective, Marks&Spencers si Tina R, cu articole vestimentare si accesorii pentru toata familia sau MiniBlu si Z, o lume fascinanta pentru copii. Promod, Geox, Motivi, Benvenuti, Yves Rocher sau Nokia Shop sunt alte cateva dintre marcile de prestigiu care completeaza gama extrem de variata de optiuni de shopping oferita de Centrul Comercial TOM.

Despre Centrul Comercial TOM

Inaugurat in octombrie 2006, Centrul Comercial TOM dispune de o suprafata totala de aprox. 157,500 mp si 2,200 de locuri de parcare. Cu o suprafata de 28,000 mp, galeria comerciala dispune de 86 de restaurante, cafenele si magazine care ofera o gama foarte variata de servicii si produse, de la vestimentatie si accesorii la decoratiuni, telefonie, servicii financiare, electrocasnice, hobby sau centre foto. Printre locatari se regasesc branduri de notorietate precum: Premaman, Miniblu, Bebello, Z, Motivi, Promod, Steilmann, Marks & Spencer, Benvenuti, Bata, Office Shoes, Stone Creek, Ina Center, House of Art, Tina R, Nissa, Otter, Leonardo, Terranova, Reebook, Alicante, Bomboo, Adagio, A la Francaise, KFC, Burger King, Caffe Gelatto, Spring Time, Pizza Hut, Miko Beauty Center, Sephora, Tonis Trade, Banca Transilvania, Intersport, Media Galaxy, Bricostore, Internity COSMOTE, Arsis-Vodafone, Fonomat-Orange, Germanos, B&B Collection, Meli Melo.

Centrul Comercial TOM este administrat de compania CEGIS Imobiliare, care face parte din grupul francez CEGIS, renumit pentru serviciile de administrare a centrelor comerciale si ansamblurilor tertiare, precum si pentru serviciile de comercializare, marketing, gestiune locativa si alte servicii conexe. CEGIS Imobiliare opereaza in Romania din 2003 si administreaza in prezent 8 centre comerciale dintre care trei in Bucuresti si cinci in tara.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii