Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:49 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Carrefour si OttoBroker au deschis Bursa RCA

ro

10 Nov, 2009 15:12 1070 Marime text

Carrefour şi OttoBroker au deschis Bursa RCA

Carrefour şi OttoBroker au lansat Bursa RCA, prima acţiune din programul naţional „Asigurări pentru toţi”, vineri 6 noiembrie  la toate standurile „Carrefour OttoBroker – Asigurări pentru toţi” din hipermarket-urile şi galeriile comerciale din ţară : Militari, Orhideea, Colentina, Băneasa, Berceni, Unirii, Braşov, Ploieşti, Constanţa, Iaşi Felicia, iar din 12 noiembrie 2009, aceste oferte vor fi disponibile şi în hypermarket-urile Carrefour din Brăila, Buzău şi Focşani.

Lansată sub sloganul „Câştigi GARANTAT”, Bursa RCA permite publicului să urmărească evoluţia reală a ofertelor asiguratorilor în ceea ce priveşte poliţele RCA. Astfel, în fiecare săptămână, standurile „Carrefour OttoBroker – Asigurări pentru toţi” vor afişa evoluţia ofertelor RCA ale celor mai importanţi asiguratori de pe acest segment. Clientul poate afla imediat preţurile care au scăzut sau au crescut, ce operator îi oferă pachete speciale şi bonusuri precum şi care este preţul cel mai mic la RCA în săptămâna respectivă.

Bursa RCA este menită să ajute clienţii să aleagă o ofertă de asigurare potrivită nevoilor lor. În acest moment, principalul criteriu în alegerea unei poliţe RCA este preţul, deşi acesta nu presupune întotdeauna cea mai bună alegere în ceea ce priveşte oferta globala. Chiar dacă unele societăţi de asigurare au reputaţia de operator care oferă preţuri mici, în realitate preţurile se schimbă periodic. Astfel, asiguratorul cu preţuri mici săptămâna trecută, poate avea în săptămâna următoare preţuri mai mari, iar beneficiile conexe unei poliţe RCA sunt de multe ori necunoscute sau ignorate.

„Bursa RCA este un demers care încurajează decizia informată din partea publicului în ceea ce priveşte alegerea unei poliţe de asigurare RCA. Vrem ca oamenii să ştie că preţurile la RCA evoluează diferit la diverşi asiguratori şi că întotdeauna e bine să vezi mai multe oferte.  De asemenea, e la fel de important să alegi în cunoştinţă de cauză – nu întotdeauna preţul cel mai mic îţi aduce poliţa cea mai bună pentru tine. Uneori, pentru câţiva lei în plus la RCA poţi beneficia de o ofertă specială extrem de interesantă sau discounturi la alte tipuri de poliţe. Scopul OttoBroker tocmai acesta este – să informeze corect şi complet clienţii şi să le aducă oferte speciale în cadrul proiectului Bursa RCA – Câştigi garantat.”  Victor Sraer, Director General OttoBroker

„Extinderea proiectului Asigurări pentru toţi cu Bursa RCA urmăreşte îmbogăţirea ofertei iniţiale astfel încât clienţii noştri să beneficieze de cele mai bune oferte personalizate după nevoile proprii. Acest demers este în concordanţă cu strategia Carrefour de a oferi varietate şi posibilitatea de a alege dintre diferitele oferte, având în acelaşi timp toate informaţiile necesare. ” Andreea Mihai, Director Marketing Carrefour România.

Despre programul naţional „Asigurări pentru toţi”

Lansat la 1 octombrie 2009, sub sloganul „Plăteşti mai puţin şi te asiguri mai bine”, programul naţional „Asigurări pentru toţi” îşi propune să ofere informaţii corecte şi complete în privinţa produselor de asigurare, împreună cu cele mai bune oferte de asigurare destinate în special persoanelor fizice şi IMM-urilor.
Programul iniţiat de Carrefour şi OttoBroker se adresează în special acelor clienţi care nu au luat in calcul asigurarile până în prezent şi care au nevoie de mai multă informare pentru a înţelege importanţa acestui serviciu dar şi pentru a le câştiga încrederea.
Standurile „Carrefour OttoBroker – Asigurări pentru toţi” oferă soluţii simple, la preţuri foarte avantajoase şi răspunsuri la problemele care pot surveni: incendiul casei, daune mari la maşină...

Astfel, alături de ofertele celor mai importante companii de asigurare şi de pachete speciale, clienţii :
- pot primi la standurile  Carrefour OttoBroker consultaţii profesioniste;
- pot găsi soluţii inovatoare de asigurare;
- pot încheia poliţe RCA, CASCO, de călătorie şi de locuinţă;
- pot beneficia de asistenţă non-stop la daună;
- sunt anunţaţi din timp de expirarea poliţelor şi de scadenţa ratelor.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii