Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:30 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Campania „Donator de zambete” pregateste o surpriza dulce pentru copiii din centrul de plasament „Micul Rotterdam” din Constanta

ro

17 Jun, 2010 15:40 1038 Marime text

Campania „Donator de zambete” pregateste o surpriza dulce pentru copiii din centrul de plasament „Micul Rotterdam” din Constanta

In luna copiilor, campania „Donator de zambete” a oferit multe surprize copiilor proveniti din centre de plasament si din familii defavorizate: jocuri in aer liber, plimbari si distractii pe plaja, vizite la circ. Si deoarece luna copiilor inca nu s-a incheiat, vom oferi o noua surpriza pentru copiii din centrul de plasament „Micul Rotterdam” din Constanta.

Pe data de 22 iunie, ora 12:00, aproximativ 20 de copii cu varste cuprinse intre 2 si 6 ani vor avea ocazia de a se juca si de a modela cu ciocolata, in cadrul Atelierului de Ciocolata Silvian. Acestia vor invata sa picteze pe fata cu ciocolata, vor invata sa monteze figurine de ciocolata, vor primi diplome, sortulete, bonete, vor dansa si vor degusta prajiturele.

Ne dorim sa acordam acestor copii ocazia de a lua parte la ceva unic, special, o experienta cu care rareori te intalnesti in viata.

Campania „Donator de zambete” este o campanie initiata de catre Isis Medical Center, Eyedeal Media si Asociatia United Hands Romania si este sustinuta de catre partenerii sponsori: Clubul Isis, Nestle Romania, Prosana Medical Center, Biogenis, Metro Constanta, Selgros Constanta, Farmacia Flora Farm, AJA Ship Design, Metropolitan,  Timona Transport, Sara, A.S.E. Trade, AB Crewing.

Parteneri media: TV Neptun, CTV, Ziua de Constanta, Telegraf, Constanta Medical Magazine.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii