Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:12 15 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

BCR Tenis Partener® si-a desemnat castigatorii la Mamaia

ro

09 Jun, 2009 17:40 1330 Marime text

Comunicat de presa
Bucuresti, 9 iunie 2009

BCR Tenis Partener® si-a desemnat castigatorii la Mamaia

În perioada 4-7 iunie, la Mamaia a avut loc primul turneu de tenis din acesta statiune, organizat in cadrul circuitului BCR Tenis Partener®. Clubul Sportiv Samtronic a pus la dispozitia participantilor zece terenuri de zgura ale bazei sportive situate în incinta Satului de Vacanta.

Competitia s-a desfasurat pe niveluri de joc: tablou de 32 pentru nivelul 7 si tablou de 16 pentru nivelul 8. Concomitent cu proba de simplu s-a derulat si cea de dublu, la care s-au inscris perechi tot pentru un tablou de 16.

Pe langa trofee si diplome, castigatorii au mai primit, ca premii, cosmetice adidas, vouchere Lacoste si CD-uri Directia 5 pe care este inclusa melodia oficiala a circuitului BCR Tenis Partener®, Mereu invingator. Printre sponsorii evenimentului s-au mai numarat Continental Hotels, Rom Fracht, Wilson, Ciuc, Bucovina si Persil.

Castigatorii acestei competitii au fost:

Petrica Husman – locul 1, simplu, nivel 7
Sever Marc -  locul 1, simplu, nivel 8
Sever Marc si Doru Timaru – locul 1, dublu, nivel 8

Cupa Samtronic nu este singura competitie de acest gen gazduita de statiunea Mamaia. Numarul mare de jucatori amatori din regiune inscrisi in circuitul BCR Tenis Partener® i-a determinat pe organizatori sa programeze aici inca doua turnee, in lunile iulie si august. Deschiderea inscrierilor pentru fiecare dintre turnee va fi comunicata tuturor celor inregistrati in circuit, pe site-ul oficial http://bcr.tenispartener.ro.


Despre BCR Tenis Partener®

Dezvoltat de Media Production Group in parteneriat cu BCR, sistemul functioneaza pe baza aderarii voluntare si include:

• o platformă online, http://bcr.tenispartener.ro, care faciliteaza comunicarea cu si intre cei inregistrati. Tot prin intermediul acesteia se raporteaza rezultatele tuturor partidelor individuale si din turneele organizate in cadrul circuitului, in urma carora se calculeaza si se afiseaza clasamentele pe fiecare nivel de joc;
• o serie de turnee de tenis care se vor desfasura pe parcursul intregului sezon 2009 (mai-noiembrie) in cele mai importante orase din tara, numai pentru jucatorii amatori inscrisi in circuit;
• beneficii atat pentru jucatorii inscrisi, cat si pentru cluburile organizatoare de turnee, afiliate circuitului.

BCR Tenis Partener® promoveaza un stil de viata sanatos, spiritul de competitie, comunicarea si interactiunea prin intermediul jocului de tenis. Pornind de la conceptul “Tenis pentru toti”, circuitul se adreseaza, in prima instanta, tuturor jucatorilor amatori de tenis. Prin prisma respectivului concept, se doreste cresterea interesului pentru practicarea tenisului si participarea la competitii, sporind vizibilitatea si accesibilitatea acestui sport.
De asemenea, circuitul incurajeaza promovarea sportului in familie, propunand un format de joc atractiv pentru fiecare membru, indiferent de varsta sau sex.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii