Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:10 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ylo Star Consulting Construction a dat lovitura! Contract de peste 4 milioane de lei cu Primăria Grădina (DOCUMENT)

ro

25 Jul, 2022 12:58 1729 Marime text
  • Este cel mai mare contract semnat de firma înființată cu doar 2 ani în urmă
 
Primăria comunei Grădina a atribuit un contract, prin procedură simplificată, pentru executarea lucrărilor pentru obiectivul de investiții „Reabilitare și extindere Școala Gimnazială nr. 1 Grădina”. Câștigătorul este o societate care a fost înființată în urmă cu doi ani și nu are un istoric încărcat în ceea ce privește contractele publice. De data aceasta, firma a prins o achiziței de peste 4 milioane de lei, ceea ce înseamnă de 14 ori mai mult decât cifra de afaceri pe anul 2021.
 
Atribuirea a avut loc pe 18 iulie, rezultatul final fiind afișat, conform licitatiapublica.ro, pe data de 20 iulie 2022. Obiectul contractului de achiziție publica îl reprezintă execuția de lucrări pentru obiectivul de investiții : “Reabilitare și extindere Școala Gimnazială nr.1 din comuna Grădina, județul Constanța”. Contractul are valoarea finală de 4.350.594,48 lei, fără TVA. YLO Star Consulting Construction SRL este firma căreia i s-a adjudecat atribuirea. Este cel mai mare contract semnat de firma înființată cu doar 2 ani în urmă. Totodată, există și un subcontractor – Casa Design SRL.
 

Despre Ylo Star Consulting Construction S.R.L., firma câștigătoare  

 
Potrivit Confidas.ro, societatea a fost înființată în anul 2020 și are sediul social în municipiul Constanța. Asociați, cu cote egale, sunt Lenuța Lelia Dumitrescu și Sorinel VIorel Dumitrescu. Adminsitrator este Dumitrescu Lenuța Lelia, care, în trecut a deținut și firma radiată Condum Construct SRL.
 
Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale. Pentru anul fiscal 2020, societatea a raportat cifra de afaceri de 21.008 lei, profit net de 20.204 lei și un număr de 0 angajați. În anul 2021, firma a raportat 1 salariat, la o cifră de afaceri de 302.381 lei, cu un profit de 114.633 lei.
 
Potrivit aceleiași surse, compania a încheiat un contract pe 24 noiembrie 2021 cu orașul Hârșova, în valoare de 13.880 lei, pentru servicii de verificare proiect. În 2022, pe de altă parte, la începutul anului, firma a bătut palma cu Primăria Adamclisi, pe jumătate de milion de lei, pentru execuție lucrări de construire „Elemente de scurgere ape pluviale strada Adamclisi, localitatea Zorile, comuna Adamclisi”.
 

Despre Casa Design SRL

 
Firma a fost înființată în anul 2002, cu sediul social în Gura Humorului, pe strada Gării nr. 3, județul Suceava. Asociat unic și administrator este Adrian Bădăluță. Conform confidas.ro, în anul 2021, firma a raportat 117 salariați, la o cifră de afaceri de 19.638.117 lei, cu un profit de 489.763 lei. Casa Design SRL a încheiat 410 contracte de achiziții publice in valoare totală de 148.753.742,07 lei. În anul 2014, societatea a încheiat un contract cu Comuna Crucea, județul Suceava, în valoarea de peste 50 milioane lei, pentru modernizarea drumurilor.
 

Șansa de la Albești

 
Primăria Albești a atribuit pe 22 ianuarie 2021 un contract pentru ”Execuție lucrări de construcții în cadrul obiectivului de investiții „Grădiniță cu program normal 3 săli de grupă”, localitatea Albești, comuna Albești, jud. Constanța; - Lucrări din fonduri asigurate de Consiliul Local”. Înțelegerea a fost semnată în urma unei proceduri simplificate de achiziție, în care au fost depuse trei oferte: asocierea Gambra SRL din Tur -Satu Mare (reprezentată de Ioan Gambra)-Presconstruct Oaș SRL (reprezentantă Mărioara Dragoș), Fracaz Group SRL Constanța (reprezentant George Cazacu) și asocierea MDC Actual Building SRL Constanța (reprezentant Claudiu Dan)- Ylo Star Consulting Construction SRL Constanța (reprezentant Lenuța Lelia Dumitrescu)- Tims Time SRL Constanța (reprezentant Iuliana Toma). Asocierea condusă de Gambra SRL a câștigat contractul.

 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

​Ylo Star Consulting Construction a bătut palma cu Primăria Adamclisi. Ce valoare are contractul (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii