Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:36 20 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Utilnavorep SA repară utilajele Direcţiei de Drumuri şi Poduri Constanţa! Contractul - aproape 1.800.000 de lei (document)

ro

14 Dec, 2016 00:00 2830 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) a atribuit contractul „Achiziţie piese de schimb şi reparaţii utilaje“ - trei loturi pentru Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Constanţa. Potrivit anunţului, contractul vizează: Lotul I - Piese de schimb şi reparaţii utilaje dotate cu instalaţie de ridicat, Lotul II - Piese de schimb şi reparaţii utilaje MAL (maşini autopropulsate pentru lucrări) şi Lotul III - Piese de schimb şi reparaţii echipamente. Valoarea totală finală a contractului este de 206.367,72 de lei, fără TVA. Potrivit anunţului, contractul a fost atribuit prin licitaţie deschisă, avându-se în vedere preţul cel mai scăzut.

Firma câştigătoare - Utilnavorep SA

Potrivit anunţului publicat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), pentru cele trei loturi, o singură firmă, Utilnavorep SA, a depus oferte, fiind declarată câştigătoare. Astfel, contractul pe Lotul I a fost estimat la 227.673,75 de lei, fără TVA, şi a fost atribuit pe 7 decembrie 2016 la valoarea de 206.368,72 de lei firmei Utilnavorep SA. Pentru Lotul II, estimarea iniţială a contractului a fost de 1.287.985,95 de lei fără TVA, fiind atribuit ulterior, pe 7 decembrie 2016, la valoarea de 1.287.650,73 de lei, fără TVA, firmei Utilnavorep SA. În cazul Lotului III, valoarea iniţială estimată a contractului a fost de 279.797 de lei, fără TVA, acesta fiind atribuit ulterior, pe 7 decembrie, la valoarea de 279.337,66 de lei, fără TVA, aceleiaşi societăţi. Durata contractului este de 12 luni. Firma a câştigat în ultimii ani mai multe contracte cu instituţii publice din judeţul Constanţa.

Despre Utilnavorep SA

Potrivit Registrului Comerţului, firma Utilnavorep SA a fost înfiinţată în 1992 şi are sediul social în Constanţa, pe bulevardul Aurel Vlaicu nr. 52. Capitalul social subscris este de 5.000.000 de lei, integral vărsat în 2.000.000 de acţiuni nominative a 2,5 lei fiecare, deţinute de Listă Acţionari Persoane Fizice.
 
Persoane împuternicite sunt Adela Diaconescu, născută pe 23.03.1976, care este administrator şi membru în Consiliul de Administraţie, Sorin Mitrea, născut pe 15.10.1953, care este administrator şi preşedinte al Consiliului de Administraţie, şi Marian Mitrea, născut pe 15.10.1953, care este administrator şi membru în CA. Conform codificării CAEN, domeniul de activitate principal al firmei este repararea şi întreţinerea navelor şi a bărcilor.
 
În secţiunea „Documente” puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei organizate de Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România pentru contractul „Achiziţie piese de schimb şi reparaţii utilaje“ - trei loturi pentru Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Constanţa.

Citeşte şi:

CN APMC, contract cu Utilnavorep SA (document)
 
Utilnavorep se va ocupa de repararea autovehiculelor Transelectrica Constanţa (document)
 
Utilnavorep SA Constanţa, contract cu CNADNR (Document)

Trecând peste micile greşeli de aritmetică. Utilnavorep a propus preţul potrivit pentru… geamandurile CN APMC (documente)
 
Mitrea de la Utilnavorep nu se lasă! Primăria Constanţa, obligată să reia licitaţia pentru fântânile arteziene. În plin sezon estival! (document)

Ti-a placut articolul?

Comentarii