Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:24 25 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Utilnavorep se va ocupa de repararea autovehiculelor Transelectrica Constanţa (document)

ro

06 Feb, 2016 23:37 1535 Marime text
 
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Compania Națională de Transport al Energiei Electrice "Transelectrica" SA a atribuit, prin licitație deschisă, un contract privind asigurarea de servicii de întreținere și reparații mijloace de transport pentru zona Constanța (lot 1) și servicii de întreținere și reparații mijloace de transport pentru zona Galați (lot 2).
 
Este vorba despre serviciile de întreținere și reparații mijloace de transport care sunt în folosință la Sucursala de Transport Constanța. Criteriul de atribuire a contractului a fost ”prețul cel mai scăzut”. S-au primit trei oferte la o valoare estimată a contractului de 79,632 lei. În final, Utilnavorep SA a câştigat contractul, cu o valoare totală finală de 70,200 lei.
 
Societatea Utilnavorep SA a fost înfiinţată în anul 1992 şi are ca activitate principală „repararea şi întreţinerea navelor şi bărcilor“. Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului în data de 31 iulie 2015, asociaţi în firmă sunt 87 de acţionari persoane fizice. Administratorii societăţii sunt Adela Diaconescu, Rodica Ciubotaru şi Sorin Mitrea.
 
Potrivit vrajitorul.eu, la finele anului 2013, firma a înregistrat o cifră de afaceri de 39.003.698 de lei, un profit de 4.414.136 de lei şi 195 de angajaţi. La sfârşitul anului 2012, firma a înregistrat o cifră de afaceri de 24.751.383 de lei, un profit de 1.207.158 de lei şi 183 de salariaţi.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii