Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:51 27 11 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Utilaje noi pentru Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din Mircea Vodă. Cine le furnizează (document)

ro

26 Nov, 2021 00:00 805 Marime text

 
  • Primăria Mircea Vodă a atribuit, prin procedura simplificată, contractul privind achiziția de utilaje către compania Ret Echipamente, din Popești-Leordeni.
  • În Secțiunea Document puteți consulta anunțul de atribuire.
 
Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din comuna constănțeană Mircea Vodă va beneficia de utilaje noi.
 
Primăria Mircea Vodă a atribuit, prin procedura simplificată, contractul privind achiziția de utilaje către compania Ret Echipamente, din Popești-Leordeni.
 
Informațiile au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice și preluate pe www.licitatiapublica.ro.
 
Potrivit datelor oficiale, „contractul vizează furnizarea de utilaj – buldoexcavator pentru proiectul de investiții «Achiziție de utilaje pentru Serviciul Voluntar de Situații de Urgență Comuna Mircea Vodă, județul Constanța», care va asigura creșterea calității serviciilor adresate populației și a nivelului de confort din localitatea Mircea Vodă“.
 
Valoarea investiției este de 440.500 de lei, fără TVA, iar „obiectivul general al furnizării bunurilor îl reprezintă achiziția unui buldoexcavator dotat cu echipamente pentru efectuarea lucrărilor de reabilitare și întreținere a sistemelor de comunicare rutiere“.
 
Contractul a fost adjudecat de compania Ret Echipamente din Popești-Leordeni, Ilfov.
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 25 noiembrie 2021, compania Ret Echipamente are sediul pe strada Șoseaua Olteniței nr. 221, în Ilfov, Popești-Leordeni.
 

Compania a fost înființată în 2019 și se ocupă de „comerț cu ridicata al mașinilor pentru industria minieră și construcții“.
 
Asociat unic și administrator este Gabriel Stoicescu.
 
În anul 2019, numărul angajaților firmei a fost cinci, profitul a fost 489.715 lei, iar cifra de afaceri a fost 22.294.532 de lei.
 
În 2020, numărul angajaților a fost patru, profitul a fost 11.724 de lei, iar cifra de afaceri a fost 12.195.869 de lei.
 
Conform sursei citate, compania Ret Echipamente a încheiat 111 contracte de achiziții publice in valoare totală de 31.083.844,70 de lei.
 
În Secțiunea Document puteți consulta anunțul de atribuire.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Consiliul Local al comunei Mircea Vodă, convocat în ședință ordinară. Când va avea loc și ce este pe ordinea de zi (DOCUMENT)
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii