Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:10 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Universitatea Maritimă din Constanța achiziționează stand de testat motoare termice (DOCUMENT)

ro

14 Jan, 2023 16:10 1326 Marime text
  • Contractul are data 28 decembrie 2022, valoarea este de 615.720 lei, iar ofertant câștigător este firma Watt Distributor SRL.



Universitatea Maritimă din Constanța, ca autoritate contractantă, a atribuit, prin anunț de atribuire la anunț de participare, contractul „Dotări laborator multifuncțional - stand de testat motoare termice“.

Contractul are data 28 decembrie 2022, valoarea este de 615.720 lei, iar ofertant câștigător este firma Watt Distributor SRL.


După cum se arată pe e-licitatie.ro, este vorba de „Dotarea cu un Stand de testare motoare termice, precum și punerea în funcțiune, testarea / inspecția inițială după punerea în funcțiune a standului și instruirea personalului utilizator, a investiției «Extindere, reabilitare, modernizare și echipare infrastructură educațională universitară Corp B - Baza Nautică (sediu lac Mamaia), str. Cuarțului nr. 2, Constanța». Achiziționarea echipamentului / standului este necesară pentru a crea studenților un mediu educațional corespunzător, cu o baza materială modernă, prin îmbunătățirea sistemului de învățământ și adaptarea la normele și standardele europene, în vederea pregătirii specialiștilor necesari activităților de transport maritim“.


Potrivit sursei citate, achiziția oferă posibilitatea de instruire teoretică și practică în domeniul motoarelor termice și este suport pentru activitatea de laborator la nouă materii de specialitate de la domeniul de licentă și masterat și asigură baza materială pentru activitatea de cercetare realizată în cadrul Școli doctorale și nu numai. El contribuie la realizarea curriculei pentru materiile de specialitate la specializările de Electromecanică navală și Ingineria și protecția mediului în industrie dezvoltate în Universitatea Maritimă din Constanța.
 

Despre Watt Distributor SRL

Potrivit Confidas, platformă consultată vineri, 13 ianuarie a.c., societatea Watt Distributor SRL a fost înființată în anul 1998, are adresa la Craiova, în județul Dolj, este în stare de funcționare la Registrul Comerțului, iar activitatea principală a firmei este „Comerţ cu ridicata al altor maşini şi echipamente“.

Conform sursei citate, în 2021 Watt Distributor SRL a avut o cifră de afaceri de 12.380.265 lei, un profit net de 2.699.126 lei și zece angajați. Situația financiară a anului 2020 prezintă o cifră de afaceri de 16.722.072 lei, un profit net de 3.164.933 lei și același număr de angajați.


Potrivit Confidas, asociați în firmă, cu câte 50%, sunt Crina - Cătălina - Florentina Popescu și Adrian Popescu, ambii îndeplinind și calitatea de administratori. Ambii au fost și în firmele, în prezent radiate, Labor Nova SRL Dolj și Polimax SRL.

Confidas informează și că firma Watt Distributor SRL a încheiat 843 contracte de achiziții publice, în valoare totală de 34.094.831,15 lei, printre autoritățile contractante, în afară de Universitatea Maritimă din Constanța, numărându-se și Administrația Bazinală de Apă Someș Tisa, Agenția pentru Protecția Mediului Constanța, Autoritatea Națională Fitosanitară, Direcția de Sănătate Publică Alba, Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Brăila, Hofigal Export Import SA, Institutul de Biochimie al Academiei Române, Institutul de Diagnostic și Sănătate Animală sau Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța.



Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: ZIUA de Constanța


Citește și:

Contract atribuit de Universitatea Maritimă Constanța. Ce servicii vor fi furnizate (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii