Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:26 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un SRL din județul Iași se ocupă de documentații pentru viitorul sediu al Poliției Locale Constanța (DOCUMENTE)

ro

24 Aug, 2022 00:00 1311 Marime text
  • Primăria Constanța a atribuit un contract de prestări servicii privind serviciul de elaborare documentaţie tehnico-economică a obiectivului de investiţii "Reabilitare, modernizare şi dotare clădire administrativă - Servicii Control"(DALI, PT, OTAC, studii, expertize, documentaţii avize, asistenţă tehnică din partea proiectantului)
  • SC Bal Design Group SRL și-a adjudecat contractul de achiziție contra sumei de 155.000 lei fără TVA. Durata acestuia este de 24 de luni și include cinci etape, vezi secțiunea „documente”
  • Potrivit www.confidas.ro, firma aparține lui Marcel Iulian Balios, asociat unic și administrator

Primăria Constanța a atribuit un contract de prestări servicii privind serviciul de elaborare documentaţie tehnico-economică a obiectivului de investiţii "Reabilitare, modernizare şi dotare clădire administrativă - Servicii Control"(DALI, PT, OTAC, studii, expertize, documentaţii avize, asistenţă tehnică din partea proiectantului).

SC Bal Design Group SRL și-a adjudecat contractul de achiziție contra sumei de 155.000 lei fără TVA. Durata acestuia este de 24 de luni și include cinci etape, vezi secțiunea „documente”.

Elaborarea documentației tehnico-economică se va realiza în cinci faze, după cum urmează: 1. Faza I: Elaborare studii (studiu geotehnic, studiu topografic), expertiză tehnică și audit energetic; 2. Faza II-Elaborare Documentație de avizare a lucrărilor de intervenții și documentații pentru obținerea avizelor/acordurilor; 3.Faza III- Elaborare DTAC, PT, Proiect de Organizare a Execuției lucrărilor (POE), Caiete de sarcini (CS) și detalii de execuție (DDE); 4. Faza IV- Prestarea serviciului de asistență tehnică din partea proiectantului; 5. Faza V – Certificat de performanţă energetică după finalizarea execuţiei lucrărilor.

Despre Bal Design Group SRL

Compania are sediul în Valea Lupului, județul Iași iar în 2021 a raportat o cifră de afaceri de 1.011.460 lei, profit de 281.069 lei la 7 angajați dar și datorii de 279.542 lei.

Potrivit www.confidas.ro, firma aparține lui Marcel Iulian Balios, asociat unic și administrator.

De la înființare, respectiv din anul 2019, SRL a avut 40 contracte de achiziții publice în valoare totală de 1.664.168,13 lei în Iași și în comunele învecinate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Primăria Constanța transformă fosta clădire a Colegiului Vasile Pârvan în sediu pentru Poliția Locală

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii