Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:25 29 03 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un SRL cu acționariat german, dar cu sediul în Cluj actualizează strategia de alimentare cu energie termică a municipiului Constanța (DOCUMENT)

ro

04 Feb, 2023 00:00 979 Marime text
  • Ofertantul câștigător este SC Targenerro Consult SRL din Cluj-Napoca
  • Valoarea contractului este de 131.950 lei
  • Ultima oară, strategia de alimentare în sistem centralizat cu energie termică a municipiului Constanţa a fost actualizată în 2019
  • Firma a fost înființată în 2013, iar în 2021, societatea a raportat o cifră de afaceri de 5.500 lei, profit - 7.500 lei, un angajat și datorii de 1.075 lei
 
 
Primăria Constanța a atribuit direct un contract care vizează actualizarea strategiei de alimentare în sistem centralizat cu energie termică a municipiului Constanța.

Ofertantul câștigător este SC Targenerro Consult SRL din Cluj-Napoca.

Valoarea contractului este de 131.950 lei.

Ultima oară, strategia de alimentare în sistem centralizat cu energie termică a municipiului Constanţa a fost actualizată în 2019, când se propuneau trei tipuri de investiţii pentru creşterea eficienţei şi siguranţei SACET: investiţii de echipare a sursei de producere a energiei termice, lucrări de reabilitare şi modernizare a reţelelor termice primare (de transport) şi lucrări de reabilitare a reţelelor termice secundare (de distribuţie).
 
Despre SC Targenerro Consult SRL

Firma a fost înființată în 2013 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 7112 - Activităti de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea. În 2021, societatea a raportat o cifră de afaceri de 5.500 lei, profit - 7.500 lei, un angajat și datorii de 1.075 lei.

Potrivit www.confidas.ro, asociații SRL-ului sunt o firmă cu sediul în Germania, Dan Anton Tamașiu și Kirtscher Volker Gottfried, cetățeni germani. Administratori sunt Dan Anton Tamașiu și Arnold Christian Alois. Cel doi mai sunt administratori și la Proarcor SRL cu sediul tot în Cluj-Napoca.
Compania nu mai figurează cu alte contracte de achiziții publice.

 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Actualizarea strategiei de alimentare în sistem centralizat cu energie termică a municipiului Constanța scoasă din nou la licitație

 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii