Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:06 24 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un SRL care are ca obiect de activitate lucrări de drumuri şi autostrăzi, așterne pământ vegetal pentru primăria Constanța (documente)

ro

24 Jul, 2020 00:00 3031 Marime text

  • Primăria Constanța a atribuit prin procedură simplificată un contract pentru achiziție pământ vegetal și serviciu de închiriere utilaj tip "'Bobcat"' pentru întinderea pământului vegetal necesar în cadrul amenajărilor de spații verzi din municipiu

  • Valoarea totală a achiziției (fără TVA) este de 312.823.87 lei iar câștigătorul contractului cadru este IRY TRANS SRL

 
Primăria Constanța a atribuit prin procedură simplificată un contract pentru achiziție pământ vegetal și serviciu de închiriere utilaj tip "'Bobcat"' pentru întinderea pământului vegetal necesar în cadrul amenajărilor de spații verzi din municipiu.
Contractul s-a realizat în perspectiva creerii sau reabilitarii amenajărilor de spații verzi, inclusiv formarea unor casete/pastile stradale noi, care presupunea așternerea de pământ vegetal, în vederea asigurării substratului fertil necesar plantărilor și refacerii calității texturii solului.
Valoarea totală a achiziției (fără TVA) este de 312.823.87 lei. Câștigătorul contractului cadru este IRY TRANS SRL care va încasa trei tranșe de bani fiecare în valoare de peste 103.000 lei, vezi secțiunea “documente”.
Primăria Constanţa a încheiat cu aceeași societate și în 2019 un contract  subsecvent privind furnizare şi aşternere mecanizată a pământului vegetal necesar lucrărilor de reamenajare spaţii verzi din municipiul Constanţa.

Despre Iry Trans SRL  


Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului, interogat la data de 20 noiembrie 2018, societatea a fost înfiinţată în anul 2005 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Are un capital social subscris de 200 de lei, integral vărsat, iar unic asociat este Ionuţ Pană, acesta fiind şi administratorul firmei, ce are ca domeniu de activitate principal lucrări de construcţie a drumurilor şi autostrăzilor.
   
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 

Citește și: 

I​ry Trans SRL a bătut palma cu Primăria Constanţa pentru reamenajarea de spaţii verzi (document)

Ce societate se ocupă cu asfaltarea drumurilor din localitatea Plopeni, comuna Chirnogeni, judeţul Constanţa. Ce valoare are contractul (document)
 
 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii