Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:15 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iry Trans SRL a bătut palma cu Primăria Constanţa pentru reamenajarea de spaţii verzi (document)

ro

31 Jul, 2019 00:00 2257 Marime text
Primăria Constanţa a încheiat un nou contract subsecvent privind furnizare şi aşternere mecanizată a pământului vegetal necesar lucrărilor de reamenajare spaţii verzi din municipiul Constanţa. Prestatorul acestui serviciu este SC Iry Trans SRL. Contractul, care poate fi consultat în secţiunea „Documente”, are o durată de 12 luni şi valoarea de 103.520 de lei fără TVA.
 

Despre Iry Trans SRL

 
Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului, interogat la data de 20 noiembrie 2018, societatea a fost înfiinţată în anul 2005 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Are un capital social subscris de 200 de lei, integral vărsat, iar unic asociat este Ionuţ Pană, acesta fiind şi administratorul firmei, ce are ca domeniu de activitate principal lucrări de construcţie a drumurilor şi autostrăzilor.
 
Conform Ministerului de Finanţe, pentru anul 2017 societatea a raportat cifră de afaceri netă de 773.755 de lei, profit de 36.768 de lei şi 2 salariaţi.
  
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 

Citeşte şi:

Ce societate se ocupă cu asfaltarea drumurilor din localitatea Plopeni, comuna Chirnogeni, judeţul Constanţa. Ce valoare are contractul (document)

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii