Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:08 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un PFA va oferi servicii Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării. Despre ce este vorba (DOCUMENT)

ro

11 Mar, 2023 16:02 1447 Marime text
  • Obiectul achiziției este refacerea și întreținerea forestieră a habitatului 91E0*, prin controlul speciilor lemnoase invazive
  • Valoarea totală a achiziției se ridică la suma de 103.680 de lei
  • Filat Mihai Persoană Fizică Autorizată s-a înființat la data de 3 august 2022


Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării a atribuit un contract de tip servicii, în urma unei licitații, către Filat Mihai Persoană Fizică Autorizată.

Obiectul achiziției, potrivit anunțului de atribuire este „SF+ PT + DTAC + Asistența tehnică pentru Lucrări de refacere a habitatului 91E0* prin controlul speciilor invazive din cadrul proiectului LIFE WILDisland - Danube Wild Island Habitat Corridor”.
 

Descrierea succintă

Această achiziţie necesară este dată de refacerea și întreținerea forestieră a habitatului 91E0*, prin controlul speciilor lemnoase invazive (impact pe aproximativ 43 ha habitat 91E0* din Insulele sălbatice RO163, RO97, RO86, PO109, RO43), implicit creșterea coerenței rețelei Natura 2000 de-a lungul celui mai internațional fluviu al lumii, contracarând fragmentarea habitatului 91E0*. Termenul final de livrare pentru întregul contract este decembrie 2023.

Valoarea totală a achiziției se ridică la suma de 103.680 de lei. Prețul estimat mai întâi a fost de 103.978,97 de lei.

Tipul procedurii a fost procedură simplificată.

Acordul dintre cele două părți a fost încheiat la data de 7 martie 2023, iar rezultatul a fost publicat în SEAP pe 9 martie.


Despre Filat Mihai Persoană Fizică Autorizată

Potrivit Confidas, Filat Mihai Persoană Fizică Autorizată a fost înființat la data de 3 august 2022. Sediul este pe strada Victoriei nr. 17, comuna Mahmudia, județul Tulcea. Prestează activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea.

Potrivit sursei citate, Filat Mihai Persoană Fizică Autorizată nu a încheiat până în acest moment contracte de achiziții publice.

Mihai Filat controlează firma Filat Mihai Persoană Fizică Autorizată, iar potrivit RECOM nu mai figurează și în alte companii.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Contract pentru extragerea controlată a șacalilor din Rezervația Biosferei Delta Dunării.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii