Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:26 21 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un nou contract semnat între ARBDD și Institutul Național de Cercetare Dezvoltare „Delta Dunării” Tulcea (DOCUMENT)

ro

26 Jul, 2022 14:26 1702 Marime text
  • Valoarea totală a contractului este de 250.000 lei
 
Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării a atribuit un acord cadru, în urma unei licitații publice, pentru achiziția de servicii pentru elaborarea studiului de evaluare a potențialului de utilizare durabilă a resurselor vegetale pe teritoriul RBDD 2023-2026.
 
Atribuirea a avut loc pe 25 iulie, iar rezultatul a fost afișat pe licitatiapublica.ro la data de 26 iulie 2022. Valoarea totală a contractului este de 250.000 lei, iar firma câștigătoare este Institutul Național de Cercetare Dezvoltare „Delta Dunării” – INCDD – Tulcea.
 

Despre Institutul Național de Cercetare Dezvoltare „Delta Dunării – INCDD Tulcea

 
Conform confidas, institutul a fost înmatriculat la Registrul Comerțului în anul 2015, având sediul social în Tulcea, pe strada Babadag nr. 165. Administratori și membri în Consiliul de Administrație sunt Intze Alina Narcisa, Nichersu Iulian, Robert Eugen Szep, Adrian Sebastian Tănase, Ciprian Sorin Vlad și Nina Zanfir. Director general și președinte CA este Marian Tudor.
 
În anul 2021, institutul a raportat 107 de angajați, cifra de afaceri a fost de 19.265.587 lei, cu un profit de 431.713 lei. Totodată, a încheiat 18 contracte de achiziții publice in valoare totală de 2.514.030,75 lei. În anul 2015, institutul a obținut puțin peste 2 milioane de lei de la Ministerul Mediului pentru servicii de cercetare pentru realizarea proiectului „Consolidarea rețelei Natura 2000”.
 
Robert Eugen Szep mai apare în firma Exploatare Sistem Zonal Prahova SRL, în calitate de administrator. Marian Tudor este asociat unic și în Tudomar SRL. Ciprian Sorin Vlad este administrator și la Institutul Național de Cercetare Dezvoltare Turbomotoare Comoti, cât și asociat la Zenonni Couturier SRL.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a licitației.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

 
Precizări:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și:
Institutul Național de Cercetare Dezvoltare Delta Dunării va realiza diverse studii pentru ARBDD (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii