Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:16 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tulcea Primăria Turcoaia a cumpărat un centru multifuncțional pentru pescari (DOCUMENT)

ro

13 May, 2022 20:27 2606 Marime text


Primăria comunei Turcoaia, județul Tulcea a organizat o licitație pentru achiziția serviciilor de infrastructură multifuncțională pentru sprijinirea activităților pescărești și conexe în comuna Turcoaia.

Contractul a fost atribuit pe data de 11 mai, iar pe licitatiapublica.ro a fost publicat pe 12 mai.

Proiectul „INFRASTRUCTURĂ MULTIFUNCȚIONALĂ PENTRU SPRIJINIREA ACTIVITĂȚILOR PESCĂREȘTI ȘI CONEXE ÎN COMUNA TURCOAIA", propune achiziționarea unui centru multifuncțional pentru pescari, în sat Turcoaia, comuna Turcoaia, jud. Tulcea dotat cu o stație de epurare a apei menajere pentru asigurarea fluxului necesar funcționarii.

Terenul pe care va fi amplasat centrul multifuncțional pentru pescari este situat pe malul drept al Dunării, Tarlaua 32 Parcela 335, intabulat sub nr. 32219.

Amplasarea centrului multifuncțional pentru pescari va fi pe infrastructura existentă, respectiv piloni de acostare specifici investiției propuse și utilitățile necesare funcționării obiectivului, respectiv în apropiere exista rețea de energie electica și rețea de apă potabilă, Locația proiectului pe malul Dunării este aproximativ la km 35.

Proiectul vizează sprijinirea și promovarea unei dezvoltări economice și sociale, îmbunătățirea condițiilor de viață pentru populația din zonă, în special pentru pescari, protejarea moștenirii naturale din spațiul rural în vederea realizării unei dezvoltări durabile.

Centrul multifuncțional pentru pescari cuprinde 2 componente:
Componenta 1: Centrul de siguranță și repaos, care să deserveasa supravegherea acostării și îmbarcării pescarilor. Structura este compusă dintr-o rețea tip grindă cu zăbrele care se sprijină pe un ansamblu de 4 flotori.

Construcția plutitoare este un multicorp, flotabilitatea fiind asigurată de 4 flotori, fiecare având în componență trei compartimente etanșe formate din doi pereți. Flotorii sunt prevăzuți cu coaste la distanța intercostală de 500 mm pe toată lungimea.

În secțiune transversala, toată osatura (varange, coaste, traversă punte) sunt confecționate din profil cornier L50x50x5.

Secțiunea longitudinală și transversală este confecționată tot din profil cornier L60x60x6.

Suprafață totală a construcției este de 87,50 mp.

Construcția centrului centrului de siguranță și repaos pentru pescari este realizată în conformitate cu "Normele ANR-I" și se va executa cu avizul și sub supravegherea Inspectoratului Tehnic ANR Zonal.

Centrul de siguranță și repaos are o suprafață de 45 mp. structura construcției se va realiza pe o structura din profile metalice având pereții din panouri sandwich autoportant cu spuma poliuretanică. Soluția tehnică aleasă asigură o impermeabilitate la vaporii de apă și datorită miezului de spumă poliuretanică se asigură o izolare perfectă.

Clasa de rezistență la foc EI 30-EI 120.

Acoperișul este format din panouri sandwich cu fețe din tablă.

Pardoseala interioară vă fi executată din parchet, tavanele vor fi realizate din placi panel, acestea fiind materiale de înaltă calitate, sigure și fiabile. Culorile și textura nu se deteriorează și nu își pierd strălucirea în timp.

De asemenea, nu acumulează umiditate, are calități înalte de izolare acustică și sunt disponibile într-o gamă largă de culori și texturi.

Tâmplăria centrului multifuncțional pentru pescari, va fi executată din material PVC armată, cu golurile din sticlă termoizolatoare.

Colectarea și epurarea apei menajere se va realiza cu ajutorul unei stații de epurare, dimensionată pentru a asigura fluxul necesar funcționarii.

Puntea va fi placată cu profile deck.
Principalele elemente constructive ale Centrului de siguranță și repaos, sunt:
  • Lungimea maximă - 12,50 m;
  • Lățimea maximă - 7,00 m;
  • Înălțimea de construcție la punte - 1,50 m;
  • Lungime flotor - 6,00 m;
  • Lățime flotor - 2,50 m;
  • Număr flotori - 4.
Centrul de siguranță și repaos, va fi compartimentat și va avea în componență: Camera de așteptare destinată pescarilor.
 
Termenul limită până la care operatorii economici pot solicita clarificări sau informații suplimentare în legătură cu documentația de atribuire este de 6 zile înainte de data limită de depunere a ofertelor.

Autoritatea contractantă va răspunde la solicitările de clarificări înainte de data limită de depunere a ofertelor cu 3 zile.

Valoarea totală a contractului este de 835.000 lei, iar societatea comercială câștigătoare este DELTA CONSTRUCT SRL.

Despre DELTA CONSTRUCT SRL.
 
Conform datelor furnizate de confidas.ro, societatea comercială a fost înființată în anul 1999 și are sediul social în județul Neamț.

Asociații firmei sunt Gheorghiasa Ana Maria și Gheorghiasa Simona.

Administrator este Ferbei Adrian Constantin.

Societatea comercială a raportat un singur punct de lucru.

Pentru anul fiscal 2021, bilanțul arată un profit în valoare de 44.667 lei, o cifră de afaceri de 1.450.301 lei și un număr mediu de 10 angajați.

Compania DELTA CONSTRUCT SRL a încheiat 13 contracte de achiziții publice in valoare totală de 1.374.921,75 lei.

Printre autoritățile contractante se numără Primăria comunei Dumbrava Roșie  și Unitatea Administrativ Teritorială a comunei Frecăței.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii